Dit 14-jarige meisje sterft nadat ze haar telefoon pakt terwijl ze in bad zit – De oorzaak van haar dood had vele van ons ook kunnen overkomen

We horen wel vaker dat de combinatie van elektronische apparaten en water gevaarlijk kan zijn. En het risico op elektrocutie bestaat echt – en kan soms zelfs fataal aflopen.

Maar wie had ooit gedacht dat dit zelfs al met je mobiele telefoon kan gebeuren. We weten allemaal dat bijna niemand meer zonder telefoon kan leven, maar wees wel opgelet – want als we er te gehecht aan raken, kun je het risico lopen dat je het nooit meer in je leven zou kunnen gebruiken.

Dit was het geval bij de 14-jarige Madison Coe, uit Lubbock, Texas, die haar telefoon probeerde te pakken terwijl ze in bad zat. Nu, proberen haar ouders iedereen met een mobiele telefoon een wijze les mee te geven.

Hun belangrijke waarschuwing verspreid zich als een vuurtje – en het is er zo eentje waarvan wij dachten dat we die absoluut met jullie moesten delen.

Het incident speelde zich af begin juli, toen Madison stierf nadat ze haar telefoon pakte die in de lader zat terwijl ze in bad zat.

De politie in Lovington, New Mexico, zei dat het erop leek dat het slachtoffer was geëlektrocuteerd en ze vonden een telefoon, en een oplader in de badkamer. Het meisje had een brandwond op haar hand waarmee ze haar telefoon vasthield.

“We weten niet of ze haar telefoon vastpakte met een natte hand, of dat haar telefoon in het bad viel,” zo verteld haar vader, Logan.

“Dit is één van de vele voorbeelden waarbij mensen hun telefoon maar niet kunnen laten liggen. En we weten dat we hier allemaal weleens schuldig aan zijn,” zo voegde haar vader hieraan toe.

“We willen niet dat iemand anders zijn geliefde door iets wat zo makkelijk voorkomen had kunnen worden, verliest,” zo vertelde Logan.

“Ze was een engel die we te leen kregen, en nu heeft de hemel haar weer terug,” zei de moeder van Madison.

Deskundige raden een aantal belangrijke dingen aan:

1. Gebruik nooit apparatuur die aan een kabel zit in bad.

2. Laadt nooit je telefoon op met water in de buurt.

3. Zorg ervoor dat de stopcontacten in je badkamer en keuken van deze tijd zijn.

Bekijk nu hieronder de video van dit droevige verhaal:

Advertentie

Wat vind jij? Reageer hieronder