Auto ongeluk kost het leven van een moeder en haar 3 kinderen, de reden van dit ongeluk breekt het hart van de vader

Geen ouder zou korter moeten leven dan hun kinderen – helemaal niet wanneer hun kinderen nog klein zijn. Het is wel één van de ergste dingen die je maar zou kunnen meemaken, en het is iets waar een rouwende ouder de rest van zijn of haar leven mee moet leren omgaan.

Lindsey Schmidt, haar man, Edward, en hun drie kleine jongens van één, vier en zes jaar oud, hadden een rustig leventje in Illinois. De familie verwachtten een nieuw lid in de familie en het leven kon haast niet beter.

Maar toen zorgde een tragisch ongeluk ervoor dat het leven van de familie op z’n kop werd gezet…

Lindsey en Edward Schmidt, uit Crete, Illinois, hadden nog een heel leven voor zich en keken er naar uit om hun kinderen te zien opgroeien. Hun drie zoons, Caleb, Weston en Owen, waren dolgelukkig toen ze te horen kregen dat ze een nieuw broertje of zusje zouden krijgen.

En Lindsey en Edward konden niet gelukkiger zijn om dit nieuwe lid te verwelkomen in de familie.

Toen de zomer vakantie dit jaar was aangebroken, hadden Lindsey en Edward hun kinderen ingeschreven voor een kampt. Op de eerste dag, stapte Lindsey samen met haar drie jongens in de auto. Maar ze zijn nooit op het zomerkamp aangekomen die dag – een busje scheurde langs een stopbord en reed in op de auto van de familie Schmidt.

De 1-jarige Caleb en de baby in Lindsey’s buik waren opslag dood. Lindsey werd samen met haar anderen zoons Weston en Owen naar het ziekenhuis gebracht. Maar geen van hen overleefden dit ongeluk.

Wil je dit verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Advertentie

Wat vind jij? Reageer hieronder