Hij maakte een BRILJANTE slaapkamer van 4 witte keukenkasten

Het is al lange tijd bekend dat je veel meer kunt met Ikea onderdelen dan wat er in de handleiding staat. Wij verbazen ons regelmatig over geweest wat je er allemaal mee kunt doen in je huis. De meneer in het onderstaande filmpje maakte echt iets heel bijzonders, iets waar zelfs wij zelf ook even stil van waren.

Het leuke aan wat de man doet is dat je het ook zelf (gemakkelijk) thuis kunt doen, als je een beetje handig bent natuurlijk. Een beetje boren en zagen maar niet extreem hoor! Je hebt er 4 Ikea keukenkasten voor nodig. Iedereen kent uiteraard de handige ruimtes onder je bed waar je je spulletjes op kunt bergen. Deze man heeft dat naar een ander niveau getild. Hij heeft een aantal aanpassingen gedaan aan het bed wat wat bijna briljant te noemen is en wat eigenlijk iedereen zou moeten hebben.

Het mooie aan dit bed is dat het in elke kamer past door het slimme design. Het is mooier en veelzijdiger dan een bed, qua functionaliteit maar ook qua uiterlijk! Laat Lekker Wonen ook vooral weten wat je vindt van het eindresultaat en deel deze leuke tip met je vrienden op Facebook!

Advertentie

Wat vind jij? Reageer hieronder