Een cadeau inpakken… Makkelijker dan je denkt? Met DEZE manier wel! Ongelooflijk…

Cadeautjes inpakken blijft voor velen van ons iets waar we simpelerwijs de logica gewoon niet van inzien.. Als ik het over mezelf heb dan. Hoe vaak ik het ook probeer, het ziet er nooit uit als de aardige mevrouw die het in de winkel voor je doet. Tot vandaag begreep ik niet waarom.. Maar ik heb het gevonden! De PERFECTE manier om een cadeautje snel en strak in de pakken. Ben je er klaar voor?

Het blijft een klus waar veel mensen tegenop zien, wat is nou de beste manier om het te doen? En hoe doe je het zonder dat er van die lelijke kreukels inkomen. Je kan natuurlijk in de winkel al het inpakwerk laten doen, maar het is natuurlijk veel persoonlijker als je het zelf doet.

inpakken

Daarintegen zijn wij Nederlanders nooit te vies om wat nieuwe, makkelijkere en goedkopere trucs uit te vinden. Met de onderstaande manier heb je geen last meer van kreukend en scheurend inpakpapier. In slechts een paar seconden met maar 3 stukjes plakband is het cadeau perfect ingepakt!

Ze laten in het onderstaande filmpje stap voor stap zien hoe je op een super snelle manier een cadeau strak inpakt. Even oefenen.. En je bent helemaal klaar voor de feestdagen! Vindt jij deze tip ook zo handig? DEEL dit filmpje dan met al je Facebook vrienden!


Wat vind jij? Reageer hieronder