Ze kochten dit kleine huis – Hoe dit huis er van binnen uitziet zal je versteld doen staan!

Adrienne en Dave wouden van hun pensioen genieten. Toen hun kinderen uit huis gingen beseften ze dat het huis waar ze toen in woonden veel te groot was.

Daarom besloten ze het te verkopen – en een klein huis op wielen te bouwen.

Alleen omdat hun nieuwe huis klein is, wil dat niet zeggen dat ze ook maar iets qua ruimte op moeten geven. Als je naar beneden scrollt zul je dat zien!

Van buiten lijkt het huis erg klein. Het is dan ook maar 2,5m bij 2,7m.

Het huisje ligt voor de boerderij die eerst van Adrienne en Dave was. Het koppel verkocht de boerderij en de helft van het land dat ze bezaten, maar besloten de andere helft te houden om daar hun nieuwe huis op wielen neer te zetten.

Het huis heeft echt alles wat ze nodig hebben: een keuken, een bed, een bank en een badkamer. De grote ramen zorgen ervoor dat ze ook veel licht in het huisje krijgen.

Adrienne en Dave besloten een ladder naar de vide toe te bouwen. Tot nu toe is het beklimmen van de ladder geen probleem, maar als ze in de toekomst nog een huisje zouden bouwen, dan zouden ze er sowieso een bouwen met een trap in plaats van een ladder.

Als je binnen komt zul je meteen de bank zien, waar je kunt zitten en eten of gewoon van het mooie uitzicht genieten door de grote ramen.

Wil je de rest van dit huis zien? Klik dan op volgende pagina!

Advertentie

Wat vind jij? Reageer hieronder