Deze 8 herkenbare symptomen de je vertellen of je last hebt van parasieten..

Je kunt je social media account niet open of een vriend of vriendin is wel het reizen. Misschien ben jij wel ‘die vriend’ die altijd in het buitenland is. Eerlijk is eerlijk, er is haast niets mooiers dan reizen. Toch zijn er wat minder mooie kanten van het reizen. Parasieten namelijk. Minuscule beesten die zich in jou lichaam nestelen. Denk je nu; ‘Mooi ik ga niet op vakantie’ Pech. Parasieten komen niet alleen maar voor in hele verre landen, maar ook gewoon in ons koude kikkerlandje.

Krijg je al kippenvel van alleen het woord parasieten, is het handig om dit volgende bericht te lezen. Ik ga je namelijk precies vertellen wat de symptomen zijn van deze vieze kleine beesten.

parasieten

Parasieten kunnen zich verschuilen in heel veel verschillende dingen. Zoals al gezegd in het voorwoord, in het buitenland vind je ze vaak in eten en water. Maar ook in Nederland vind je ze terug. Rauw vlees is walhalla voor parasieten, maar ook overrijp fruit kan soms parasieten bevatten. Een dokter in Amerika heeft geconcludeerd dat 50% van de mensen parasieten in hun lichaam hebben waar ze niet eens van weten. Dit is natuurlijk een erg vieze gedachten, maar een troost, ze zijn niet altijd gevaarlijk. Toch is het fijn om te weten of er duizenden van die beestjes in je lichaam kamperen, dus lees vooral de volgende symptomen.

Benieuwd welke symptomen parasieten veroorzaken? Lees het op de volgende pagina’s én bekijk het filmpje!


Wat vind jij? Reageer hieronder