Deze privéjet van Elvis Presley uit 1962 staat te koop, wacht maar eens tot je deze prachtige jet van binnen ziet

Elvis Presley was niet alleen bekend om zijn geweldige muziek carrière en unieke stem waarmee hij miljoenen mensen ter wereld in zijn ban hield.

Hij was ook bekend om zijn goede oog voor eten en mode.

Maar wat niet iedereen misschien wist is dat deze rocklegende ook magische vingers had op het gebied van interieur decoratie. De privejet van “The King of Rock” is hier een prachtig voorbeeld van.

Elvis kocht zijn eigen vliegtuig in 1962 – en liet het helemaal op maat maken naar zijn eigen smaak.

Als je een kijkje binnenin de jet neemt dan zie je meteen de prachtige houten panelen, tapijt en de rode fluwelen stoelen. Elvis was meer dan 35 jaar lang eigenaar van dit prachtige Lockheed Jetstar model vliegtuig, maar hij liet dit achter toen hij overleed in 1977. Vanaf dat moment staat het vliegtuig in Roswell, New Mexico, in de VS, en is het omgebouwd tot een toeristische attractie.

Maar na al deze jaren is het vliegtuig eindelijk geveild – en een Elvis fan heeft het eindelijk het zijne kunnen maken voor een bedrag van 430.000 dollar, bij een veiling in California.

Neem maar eens een kijkje in het vliegtuig hieronder.

Toen het vliegtuig voor het eerst de lucht in ging, was Elvis samen met zijn vader, Vernon Presley.

Na de dood van Elvis bleef het vliegtuig 30 jaar lang op dezelfde plek staan in New Mexico. Als je goed naar het interieur van het vliegtuig kijkt kun je zien dat de rode kleur een klein beetje vervaagd is. Maar alsnog voor de leeftijd van het vliegtuig is het nog steeds in uitstekende conditie.

Neem maar eens een kijkje binnenin het vliegtuig…Laten we zeggen dat ik het niet erg zou vinden om met dit vliegtuig op vakantie te gaan. Dit is exact wat ik verwacht had bij de levensstijl van “The King of Rock”.

Wil je dit artikel verder lezen, en nog meer prachtige fotos zien? Klik dan op volgende pagina!

Advertentie

Wat vind jij? Reageer hieronder