Hij stapelt een aantal bloempotten op en aan elkaar. Wat hij ervan maakt? Ongelooflijk!

Het is fantastisch om te zien hoeveel leuke en creatieve dingen er te vinden zijn op het internet. Er zijn tienduizenden verschillende video’s te vinden met tips hoe je je leven makkelijker kan maken. Of hoe je bijvoorbeeld van een simpele Ikea kast allerlei verschillende variaties kan maken.

Omdat de lekkere zomerdagen er weer aankomen ben ik eens opzoek gegaan naar leuke en handige idee├źn om je tuin een beetje te kunnen opfleuren. Toen ik op de volgende video stuitte viel mijn mond open van verbazing! Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Wat zal het ontzettend mooi staan in mijn tuin!

plant

Ben je benieuwd hoe je deze creatie zelf kan maken? Kijk dan maar eens mee naar de volgende video. In de eerste instantie ziet het er enorm ingewikkeld uit, maar niets is minder waar. Laat al je gasten verbaasd achter met deze prachtige decoratieve plantenbak voor in je tuin.

Ga jij dit uitproberen? Laat het ons weten in de reacties, en vergeet deze video niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!


Wat vind jij? Reageer hieronder