GezondheidDit 16-jarig meisje overlijdt op vakantie door een hartaanval, dat allemaal door...

Dit 16-jarig meisje overlijdt op vakantie door een hartaanval, dat allemaal door het drinken van een populair drankje

Kinderen zijn extreem veerkrachtig. Wanneer hun gevoelens geschaad zijn, kunnen ze enkele momenten later al vaak weer een glimlach tevoorschijn toveren. Wanneer ze een schaafwondje hebben, genezen hun wonden al erg snel. Wanneer ze ziek zijn, zijn ze meestal al vrij snel genezen.

Maar soms kunnen jonge mensen aan zulke hoge mate van stres worden blootgesteld, dat ze niet goed weten hoe ze hiermee om moeten gaan.

Lanna was energiek, atletisch, en leefde een gezonde levensstijl. Ze was erg extrovert en had geen gezondheidsproblemen.

Maar toen ze op vakantie ging naar Mexico met de familie van een vriend van haar, in de zomer van 2014, gebeurde er iets vreselijks.

Op een dag op het strand in Mexico, kreeg ze problemen met ademen en zakte ze in elkaar. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht, maar helaas konden ze daar niks meer voor haar doen. Ze had een fatale hartaanval gekregen.

De dood is altijd verschrikkelijk voor de mensen die daarbij betrokken zijn, maar als iemand komt te overlijden die nog een heel leven voor zich heeft, dan is dat nog tragischer.

Lanna’s dood was een mysterie. Niemand had waarschuwingssignalen waargenomen.

Later begon de moeder van Lanna, Kris beter na te denken over de plotselinge dood van haar dochter.

Lanna was uitgedroogd toen ze stierf, maar ze had de hele dag gedronken. Echter dronk ze alleen maar energiedrankjes, en net voordat ze in elkaar zakte had ze net een blikje Red Bull gedronken.

Cardioloog Jack Wolfson vertelde aan KSAZ FOX 10 dat de hoge niveaus van caffeine en suiker in energiedrankjes waarschijnlijk een bijdrage aan de plotselinge dood van Lanna gehad zou kunnen hebben.

“Er is medisch bewijs dat energiedrankjes slecht voor je zijn. En dat ze voor verandering in het hartritme en invloed kunnen hebben op de bloeddruk.”

Kris zegt dat iedereen dit zou kunnen overkomen. Nu wil ze andere ouders waarschuwen om ervoor te zorgen dat dit niemand anders meer overkomt.

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...