Dit 4-jarige jongetje verdwijnt en komt nooit meer terug – dan wordt er 25 jaar later op de deur geklopt en iedereen is in tranen

Veel mensen dachten dat Saroo aan het zoeken was naar een speld in een hooiberg, maar hij gaf de hoop niet op, ook al was het 25 jaar geleden dat hij voor het laatst zijn familie had gezien.

Dag na dag, zocht Saroo op de kaart – tot op een dag, toen hij eindelijk iets zag wat hij herkende.

Saroo zag een brug die leek op de brug bij het tankstation waar hij wakker werd op de dag dat hij zijn broer niet meer kon vinden.

Langzaam maar zeker, vond Saroo meer aanwijzingen en achterhaalde hij de naam van zijn geboortestad: Ganesh Talai. Het duurde niet lang voordat Saroo op een vliegtuig naar India zat om te zoeken naar zijn biologische familie. Het leek wel alsof hij terug in de tijd ging, en hij kreeg steeds meer en meer herinneringen.

Eindelijk, vond Saroo het huis waar hij zijn eerste jaren had doorgebracht. Zijn hart begon sneller te kloppen. Woonden zijn familie daar nog steeds? Zouden ze hem herkennen?

Een paar meter verderop stonden drie vrouwen. Meteen kwam een van de vrouwen naar Saroo toe en nam hem in haar armen. Het was zijn moeder en ze herkende hem meteen.

De moeder van Saroo riep meteen twee van zijn zussen en vertelde hen dat hun broer uit het niets was opgedoken. Maar midden in de re√ľnie kreeg Saroo ook wat tragisch nieuws. Zijn oudere broer Guddu, die bij hem was op het treinstation die dag, was een maand later gevonden nadat ze verdwenen. Hij was aangereden door een trein en om het leven gekomen.

Wil je dit verhaal verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!


Wat vind jij? Reageer hieronder