HuisDoe dat zelf7 verbluffende trucjes, waarom je altijd wasverzachter in huis moet hebben!

7 verbluffende trucjes, waarom je altijd wasverzachter in huis moet hebben!

Doordat producten voor een bepaald doel op de markt gebracht worden, wil niet zeggen dat je ze niet voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Veel huishoudelijke producten kunnen voor allerlei onverwachten doeleinden gebruikt worden.

Neem bijvoorbeeld wasverzachter. Het zorgt er niet alleen voor dat je kleding zacht aanvoelt, maar het werkt ook als een erg goed reinigingsmiddel.

Het klinkt misschien raar maar in veel gevallen werkt wasverzachter beter dan reguliere wasmiddelen. Kijk maar naar deze 7 dingen die zullen stralen, op het moment dat je ze schoonmaakt met wasverzachter.

1. Ramen.

Vieze ramen? Geen probleem! Doe een beetje wasverzachter in water, en je hebt de perfecte oplossing voor vieze ramen. Breng een beetje aan op een doek en verwijder het vuil. De viezigheid op je raam zal snel verdwenen zijn, en nadat je klaar bent zullen je ramen ook stof afweren.

1

2. Vloeren.

Wasverzachter zorgt er niet alleen voor dat je kleding niet meer statisch wordt, maar ook dat het oppervlak van je hard houte vloer stofvrij wordt. Meng wat wasverzachter met warm wateren gebruik dit om je vloer te dweilen. Dit zorgt ervoor dat het stof wegblijft va je vloer en dat het weer zal stralen als nooit tevoren. Verder zal je vloer ook nog eens heerlijk gaan ruiken.

2

3. Meubels.

Net als bij je vloer, zal wasverzachter gemixt met water ervoor zorgen dat het stof wegblijft, en je meubels weer zullen gaan glimmen. Spuit het mengsel op je meubels en neem het af met een doek, en je zult zien dat ze weer als nieuw lijken.

3

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...