Andrea heeft de grootste lippen ter wereld, bedenkt nieuw project

Andrea Heeft De Grootste Lippen Ter Wereld, Bedenkt Nieuw Project

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

De Bulgaarse Andrea Ivanova heeft al meer dan 15 ruggen uitgegeven om eruit te zien zoals ze er nu uitziet: niet dus. Zelf denkt ze daar anders over. Ze heeft het record van de grootste lippen ter wereld op haar naam staan en gaat nu voor haar jukbeenderen.

Andrea begon haar transformatie in 2018, in de hoop eruit te zien als een levensechte Bratz pop. Naar eigen zeggen werd ze geboren met een kleine mond, inclusief smalle en dunne lippen. De afgelopen jaren is de influencer meer dan veertig keer onder het mes geweest, waarbij niet alleen haar lippen, maar ook haar borsten, kaak en kin onder handen zijn genomen.

Jukbeenderen

Haar nieuwste project zijn haar jukbeenderen. Die moeten ook ‘het grootst ter wereld’ worden. Overigens wil ze ook grotere lippen, maar artsen hebben haar gewaarschuwd voor ernstige gezondheidscomplicaties. Die adviezen slaat ze in de wind. Ze vindt haar lippen namelijk nog niet groot genoeg.

Kritiek

Andrea is een nogal exentrieke verschijning en wordt vaak uitgelachen. Met die kritiek doet ze niets: ”Ik heb mijn eigen kijk op schoonheid. Iedereen moet tevreden met zichzelf kunnen zijn zonder te hoeven vrezen voor de mening van anderen. De zin van het leven is dat je gelukkig bent.”

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

75790cookie-checkAndrea heeft de grootste lippen ter wereld, bedenkt nieuw project

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven