Mannen proberen diesel uit bus te stelen, blijkt grootste fout van hun leven

Diesel Uit Bus Te Stelen

Als je een kind bent, is een van de eerste dingen die je leert niet stelen. Je hoeft alleen maar je vingers weg te houden van wat niet van jou is, zo moeilijk is dat niet.

Dit is een regel die de meesten van ons zonder problemen begrijpen, maar er zijn altijd mensen die hun vingers niet onder controle kunnen houden en proberen te stelen van anderen.

Wat echter altijd fijn is om te zien, is dat karma zich vaak tegen deze mensen keert. En dat is precies wat ze verdienen!

Dit was ook het geval bij deze Australische dieven, die diesel probeerden te stelen uit een geparkeerde toeristenbus, meldt The West.

Dieven worden niet beschouwd als het meest intelligente deel van onze samenleving, ze passen precies onder politici. Het hele principe dat je geen onderscheid kunt maken tussen wat van jou is en wat van anderen is, is al behoorlijk stom. Maar de dieven van ons verhaal tillen het naar een heel nieuw niveau.

Dieven proberen diesel uit bus te stelen

Dit bizarre voorval vond plaats in Laverton, een buitenwijk buiten Melbourne, in Australië.

De dieven probeerden midden in de nacht diesel, die allesbehalve goedkoop is, te stelen uit een geparkeerde toeristenbus.

De dieven slopen achter het voertuig, alles verliep volgens plan. De volgende stap was het aansluiten van de slang op de tank (dachten ze) die de waardevolle vloeistof bevatte.

Diesel Uit Bus Te Stelen

De smaak van pis en poep

De dieven realiseerden zich echter dat ze een grote fout hadden gemaakt toen ze probeerden de diesel over te hevelen. Wat bleek, ze hadden de slang op de verkeerde tank aangesloten!

In plaats van diesel uit de bus te halen, kregen deze domme dieven iets heel anders. Ze hadden de slang aangesloten op de afval tank – waar de bus alle pis en ontlasting opslaat.

“We kunnen concluderen dat ze zich zeer haastig terugtrokken, met een ietwat bittere smaak in hun mond”, zei Laverton Police Sen. Sgt. Heath Soutar, die aan de zaak werkt, naar The West Australian.

Heath Soutar wijst erop dat zelfs als ze op zoek zijn naar de verdachten, ze “absoluut geen belang hebben” bij het terugkrijgen van de gestolen goederen.

Deze les zal deze dieven waarschijnlijk de rest van hun leven achtervolgen, en dat tovert een glimlach op mijn gezicht!

93330cookie-checkMannen proberen diesel uit bus te stelen, blijkt grootste fout van hun leven

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven