Een gast weigert naast een jongen met het downsyndroom te zitten. Dan besluit deze ober het juiste te doen!

Maar gelukkig was daar een held die opkwam voor de belangen van dit gezin. Terwijl Milo en zijn familie aan het genieten, kwam er een andere familie aan de tafel naast hen zitten. Na een tijdje riep de desbetreffende familie ober Michael Garcia om te klagen over een ‘storend’ geluid. Hun klacht bleek te gaan …

Een gast weigert naast een jongen met het downsyndroom te zitten. Dan besluit deze ober het juiste te doen! Lees verder »

Maar gelukkig was daar een held die opkwam voor de belangen van dit gezin.

Terwijl Milo en zijn familie aan het genieten, kwam er een andere familie aan de tafel naast hen zitten.

Na een tijdje riep de desbetreffende familie ober Michael Garcia om te klagen over een ‘storend’ geluid. Hun klacht bleek te gaan over de 5-jarige Milo, die lijdt aan het syndroom van down. Het gezin wilde verplaatst worden naar een andere tafel. Ze vonden dat Milo te luid was en ‘vreemde’ geluiden maakte. Zijn aandoening leek de familie erg te storen.

De ober verplaatste de familie naar een andere tafel, in de hoop dat dit het probleem zou oplossen. Echter, de vader van de familie was nog steeds niet tevreden. “Speciale kinderen moeten ergens anders speciaal wezen,” zei hij op harde toon.

Nadat de man dat gezegd had, had Michael Garcia er genoeg van. Om van tafel te ruilen is één ding, maar het maken van kwetsende opmerkingen naar een kind met het downsyndroom gaat over de streep.

Druk op ‘Volgende Pagina’ om verder te lezen!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven