Meagan ligt elke dag met haar ster in de zon: “ik word er energiek en vrolijk van”

Meagan Ligt Elke Dag Met Haar Ster In De Zon: “Ik Word Er Energiek En Vrolijk Van”

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Elke mens die op planeet aarde leeft, is uniek. Natuurlijk kunnen er overeenkomsten zijn, maar uiteindelijk zijn we anders. Zoals deze influencer die elke dag met haar ster in de zon ligt.

Het is dan ook niet raar dat wij mensen op verschillende manieren naar energie zoeken. Sommigen van ons hebben behoefte aan een rustige avond thuis op de bank, anderen halen hun energie uit sporten, mediteren, enz. Er zijn veel manieren om onze batterijen op te laden voordat we weer in dagelijkse sleur springen.

De manier waarop deze social media-influencer uit Californië haar batterijen oplaadt, moet echter de meest unieke zijn waar ik ooit van heb gehoord. Om “energiestoten” te ontvangen, zonnebaadt ze haar anus, meldt Ladbible.

Meagan, een YouTube- en Instagram-influencer, woont in Californië. Ze werd bekend door haar ongebruikelijke levensstijl te tonen op sociale media, waar ze onder meer beweert haar energie op te laden door haar anus te zonnebaden.

“Elke dag met haar ster in de zon”

Dit betekent dat Meagan elke ochtend tussen 07.00 en 09.00 uur opstaat en zich klaar maakt om de billen in de lucht te strekken en de anus en het buikje maximaal vijf minuten te zonnen.

“30 seconden zonlicht op je kontgat is het equivalent van een hele dag zonlicht met je kleren aan.” Schreef Meagan onder een virale foto die laat zien hoe ze zonnebaadt op een virale post op Instagram.

“Energieker dan ooit”

Het bruinen van de billen is volgens Meagan een zeer effectieve oude Oost-Aziatische methode om energie te krijgen.

“Ik krijg meer energie, slaap beter, ben meer verbonden met mijn seksualiteit en mijn creatieve kant. Echt energieker dan kopjes koffie dichtslaan”, schreef ze op haar Instagram.

Meagan benadrukt echter dat het belangrijk is om niet te onder de zon te liggen met je kont naar de hemel gericht, aangezien het doel niet is om “je kontgat bruin te krijgen”.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

85640cookie-checkMeagan ligt elke dag met haar ster in de zon: “ik word er energiek en vrolijk van”

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven