Hij knipte in een vreemd rood eitje, kijk nu eens goed wat er gebeurt.. Whow!

Hij Knipte In Een Vreemd Rood Eitje, Kijk Nu Eens Goed Wat Er Gebeurt.. Whow!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

We weten bijna zeker dat je wat je hieronder gaat zien nognooit in je leven hebt gezien! Je hebt zeker filmpjes gezien van mensen tijdens een bevalling – het is prachtig en eng en inspirerend allemaal op het zelfde moment.

Hij Knipte In Een Vreemd Rood Eitje, Kijk Nu Eens Goed Wat Er Gebeurt.. Whow!

Maar wanneer dit rode ei wordt opengeknipt waren wij van lekkerwonen geshockeerd! Dit rode ei is namelijk een haaien ei. En is werkelijk ontzettend bijzonder om te zien en zeker niet iets wat wij hadden verwacht. Bekijk hieronder het filmpje om met je eigen ogen te zien hoe een baby haai wordt geboren.

En natuurlijk vraag je jezelf af na het zien van het filmpje, waarom was deze persoon een haaienei aan het openknippen met een keukenschaaf? Goeie vraag.

Deze meneer is helemaal gefascineerd door de oceaan en heeft een zout water aquarium waar hij verschillende zoutwater dieren in heeft. Zijn nieuwste aanwinst was deze bamboe haai.

Er was hem verteld dat wanneer het ei een bepaalde grootte bereikt (we gaan dan uit van deze grootte) hij dat moest openknippen met een schaar. Ook wij vragen ons af of hij had verwacht dat er dit zou gebeuren!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

5090cookie-checkHij knipte in een vreemd rood eitje, kijk nu eens goed wat er gebeurt.. Whow!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven