Hij knipte in een vreemd rood eitje, kijk nu eens goed wat er gebeurt.. Whow!

We weten bijna zeker dat je wat je hieronder gaat zien nognooit in je leven hebt gezien! Je hebt zeker filmpjes gezien van mensen tijdens een bevalling – het is prachtig en eng en inspirerend allemaal op het zelfde moment. Maar wanneer dit rode ei wordt opengeknipt waren wij van lekkerwonen geshockeerd! Dit rode ei …

Hij knipte in een vreemd rood eitje, kijk nu eens goed wat er gebeurt.. Whow! Lees verder »

We weten bijna zeker dat je wat je hieronder gaat zien nognooit in je leven hebt gezien! Je hebt zeker filmpjes gezien van mensen tijdens een bevalling – het is prachtig en eng en inspirerend allemaal op het zelfde moment.

haaien-ei

Maar wanneer dit rode ei wordt opengeknipt waren wij van lekkerwonen geshockeerd! Dit rode ei is namelijk een haaien ei. En is werkelijk ontzettend bijzonder om te zien en zeker niet iets wat wij hadden verwacht. Bekijk hieronder het filmpje om met je eigen ogen te zien hoe een baby haai wordt geboren.

En natuurlijk vraag je jezelf af na het zien van het filmpje, waarom was deze persoon een haaienei aan het openknippen met een keukenschaaf? Goeie vraag.

Deze meneer is helemaal gefascineerd door de oceaan en heeft een zout water aquarium waar hij verschillende zoutwater dieren in heeft. Zijn nieuwste aanwinst was deze bamboe haai.

Er was hem verteld dat wanneer het ei een bepaalde grootte bereikt (we gaan dan uit van deze grootte) hij dat moest openknippen met een schaar. Ook wij vragen ons af of hij had verwacht dat er dit zou gebeuren!

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven