Koppel vindt spotgoedkoop huis, bezichtiging wijst uit waarom

Koppel Vindt Spotgoedkoop Huis, Bezichtiging Wijst Uit Waarom

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

De Amerikaanse Sydney en Kieran (27) zochten vorig jaar meermaals tevergeefs naar een woning. Op gegeven moment viel hun oog op een wel heel goedkoop optrekje. Het klonk bijna te mooi om waar te zijn. En dat bleek ook het geval.

Toen de deur openging voor een bezichtiging werd duidelijk wat er aan de hand was. De vorige bewoner bleek een fervent verzamelaar van…porno en bijbels. Een zeer vreemde combinatie. “Je kon amper door het huis lopen, zo vol lag het. Je kon de vloer niet eens zien”, aldus Sydney.

Koppel Vindt Spotgoedkoop Huis, Bezichtiging Wijst Uit Waarom

Vorige bewoner

De vorige bewoner bleek een ‘hoarder’. Nadat hij zijn woning te koop had gezet, schaamde hij zich dusdanig dat hij al zijn verzamelde materiaal achterliet en zich uit de voeten maakte. De makelaar zag hier hier overigens geen probleem in.

Koppel Vindt Spotgoedkoop Huis, Bezichtiging Wijst Uit Waarom Koppel Vindt Spotgoedkoop Huis, Bezichtiging Wijst Uit Waarom

Koppel koopt huis

Ondanks de teringzooi vond het koppel de woning met drie verdiepingen prachtig. Het huis werd voor een spotprijs op de kop getikt en toen begon het grote karwei: opruimen. In april vorig jaar begon de schoonmaak.

In plaats van alles op een hoop te gooien, sorteerde Sydney, een liefhebber van vintage, de rommel. Spullen die nog goed waren, heeft ze naar de kringloopwinkel gebracht.

De twee zijn nu ongeveer een jaar eigenaar van het pand en verwachten eind deze maand eindelijk in de woning te trekken. Ze hebben overigens niet alles weggegooid. “Mijn vriend heeft alle vintage Playboy-hoezen bewaard!”

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

76960cookie-checkKoppel vindt spotgoedkoop huis, bezichtiging wijst uit waarom

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven