Nataliya (27) is ’s werelds sterkste vrouw: “mannen rennen weg als ze haar zien”

Nataliya (27) Is ’S Werelds Sterkste Vrouw: “Mannen Rennen Weg Als Ze Haar Zien”

We hebben echter eerder gerapporteerd over geweldige en fascinerende mensen die sterk genoeg zijn om dingen op hun eigen manier te doen. Ze geven niets om het vooroordeel van de samenleving over schoonheid en volgen hun eigen dromen.

Dat vinden we heel belangrijk. We mogen nooit vergeten dat alle mensen gelijk zijn en dat het culturele verschil tussen ons onze wereld zo kleurrijk en levendig maakt. Dat is in ieder geval mijn stellige mening.

Nataliya Kuznetsova, een Russische 27-jarige, heeft de wereldtitels armlifting, bench press en deadlift – en haar hele levensstijl draait om het verbeteren van haar gespierde en indrukwekkende lichaam.

Alles draait om sterker worden en meer kunnen tillen.

Volgens de site Ladbible besloot Nataliya op 14-jarige leeftijd bodybuilder te worden.

Deze Russische powerlifter heeft verschillende wereldrecords gevestigd – en ze heeft eerder gesproken over de vooropgezette meningen van mensen, ze noemt ze kinderen die huilen als ze iemand ontmoeten die veel sterker is dan zij. Ze koestert echter alle liefde die ze krijgt van haar talrijke fans over de hele wereld.

Begin 2017 kondigde Nataliya aan dat ze de schijnwerpers zou verlaten en “met pensioen” zou gaan van powerlifting, maar slechts anderhalf jaar later is ze terug voor de volgende grote wedstrijd in Moskou.

Deze sportschoolliefhebber werd geboren in 1991, is 1,75 meter lang en weegt iets meer dan 99kg buiten het seizoen. Haar bankdrukrecord is meer dan 147kg en haar deadlift-record is 240kg.

Wat is jouw mening over de levenskeuzes van Nataliya? Doet ze het juiste door haar dromen te volgen, of is dit pure waanzin? Voel je vrij om je mening te delen, maar houd het beschaafd in de commentarensectie!

84600cookie-checkNataliya (27) is ’s werelds sterkste vrouw: “mannen rennen weg als ze haar zien”

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven