Nieuwe cosmetische trend onder jongeren is te bizar voor woorden

Nieuwe Cosmetische Trend Onder Jongeren Is Te Bizar Voor Woorden

Trends komen en gaan, dat is normaal. Tegenwoordig voelt het echter alsof deze cyclus van nieuwe trends die opkomen en vervolgens in de vergetelheid verdwijnen sneller is dan ooit tevoren.

De ene dag zijn het de grote fluffy truien en de volgende dag is het een superstrakke wintermode die nauwelijks iets aan de verbeelding overlaat.

Het is onmogelijk om alle trends bij te houden, en er komen vrij vaak nieuwe gekke rages uit. Bijvoorbeeld de nieuwste schoonheidstrend – dat ‘de duivelse lippen’ wordt genoemd.

Schoonheidschirurgie is altijd een risicovolle onderneming, en als het gaat om deze nieuwe trend, is het moeilijk te begrijpen waarom iemand zich aan dergelijke gevaren zou blootstellen.

Nieuwe cosmetische trend

De allernieuwste schoonheidsgekte heeft het internet razendsnel veroverd en duikt overal op sociale media op, de zogenaamde ‘duivelslippen’.

Dit betekent dat jongeren naar hun plaatselijke plastisch chirurgen gaan om hun lippen onder het mes te steken en ze voldoende te vullen om een “puntige” look te krijgen.

Hoe scherper de hoeken, hoe beter, aldus het web.

Zou je zelf van deze ‘duivelslippen’ willen hebben? Laat het ons dan via Facebook weten!

86000cookie-checkNieuwe cosmetische trend onder jongeren is te bizar voor woorden

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven