Ouders sluiten meisje (7) maandenlang geboeid op in hondenbench

Ouders Sluiten Meisje (7) Maandenlang Geboeid Op In Hondenbench

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Een Duits meisje is door haar moeder en stiefvader drie maanden lang elke avond opgesloten in een bench die bedoeld was voor chihuahua’s. Volgens de ouders moest het meisje “tegen zichzelf beschermd worden”.

De ruimte was niet groter dan 1,04 meter lang, 64 centimer breed en 60 centimeter hoog. Het meisje moest vanaf oktober tot en met december 2021 geboeid in de bench. Om 19.30 uur ‘s-avonds moest ze erin en om 06.00 ‘s-morgens mocht ze er weer uit.

‘Wat is het probleem?’

Ze kreeg een luier om en haar handen werden achter haar rug gebonden. Volgens Het Laatste Nieuws vertelde het meisje op school wat ze moest doorstaan, waarna de ouders werden opgepakt. Die zien het probleem echter niet.

De stiefvader zegt dat het meisje tegen zichzelf in bescherming genomen moest worden. Ze zou in de nacht soms op dingen klimmen en dan vallen. “Ze heeft ook tics. Dan moet ze vanalles aanraken.” De ouders pakten ook al haar speelgoed af en schoren het meisje kaal.

Deze compleet gestoorde mensen moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. Het meisje is uit huis geplaatst. De ‘ouders’ mogen geen contact meer met haar hebben. We hopen dat ze in gezin komt die om haar geeft ❤️

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

75760cookie-checkOuders sluiten meisje (7) maandenlang geboeid op in hondenbench

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven