Veganist klaagt buurman aan om bizarre reden

Veganist Klaagt Buurman Aan Om Bizarre Reden

Vandaag een veganist klaagt buurman aan om een reden die je niet zomaar zou kunnen verzinnen.

Cilla Carden, werkt als massagetherapeut en is veganist. Haar buren daarentegen zijn dol op barbecueën. Dit heeft nu uiteindelijk tot een conflict geleid waarbij Cilla haar buren heet aangeklaagd. Maar de buren zijn het daar totaal niet mee eens.

Veganist klaagt buurman aan

De geur en rook van de barbecue van de buren veroorzaakt zowel overlast dat het haar hele tuin doordrinkt, beweert Cilla.

Veganist Klaagt Buurman Aan Om Bizarre Reden

Om een einde te maken aan deze verschrikkelijke situatie sleepte ze haar buren voor de rechter, meldt 9 News Australia. Carden zei dat de familie in het huis ernaast de barbecue opzettelijk dicht bij haar achtertuin had geplaatst, waardoor ze de ruimte niet kon gebruiken tijdens hun barbecues.

“Ze hebben het daar neergezet, dus ik ruik vis, het enige wat ik ruik is vis… Ik kan daar niet naar tegen”, vertelde ze aan de Australische nieuwszender.

Veganist Klaagt Buurman Aan Om Bizarre Reden

Het geschil is al sinds eind 2018 aan de gang, maar tot nu toe heeft Cilla Carden geen succes gehad in de rechtbank. Een reden, volgens Ladbible, is dat het moeilijk te bewijzen is dat iemand barbecued met kwade bedoelingen.

Gestoord door spelende kinderen

Volgens haar advocaat, John Hammond, is de volgende stap, nadat ze is afgewezen door de lokale rechtbank en het Hooggerechtshof van West-Australië, de zaken escaleren tot aan het Hooggerechtshof van Australië, een beetje extreem, maar nog niet van tafel. .

Veganist Klaagt Buurman Aan Om Bizarre Reden

Carden heeft ook geklaagd over de geur van sigaretten en haar buren die basketballen.

Hier zie je een video van het Australian News Channel!

86820cookie-checkVeganist klaagt buurman aan om bizarre reden

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven