Vrouw leeft 5 jaar met ‘extreme’ buikpijn, scan wijst grote medische misser van dokter uit

PERSON IN GREEN CREW NECK LONG SLEEVE SHIRT WEARING BLUE FACE MASK
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Een vrouw uit India heeft vijf jaar lang last gehad van ondraaglijke buikpijn. Nadat er een scan was gemaakt werd ontdekt dat dokters een medisch instrument zijn vergeten weg te halen, die gebruikt werd tijdens een keizersnede van de vrouw.

De 31-jarige KK Harshina is moeder van 3 kinderen die allen geboren zijn via een keizersnede. De eerste twee kids werden in hetzelfde ziekenhuis geboren, maar voor de derde bevalling ging ze naar een ander ziekenhuis. Dat bleek een verkeerde beslissing.

Nadat haar kind was geboren bleef KK last houden van extreme buikpijn. Artsen vertelden dat dat normaal was en dat andere vrouwen hier ook last van zouden hebben. Het duurde echter wel erg lang, waarna de vrouw een scan liet maken.

Daaruit kwam naar voren dat er een medische tang van ongeveer 6 centimeter lang en 5 centimeter breek in haar buik zat. De vrouw moest daarop opnieuw geopereerd worden.

Harshina eist gerechtigheid en stapte naar de minister van Volksgezondheid. Het ziekenhuis deed intern onderzoek maar beweert geen medisch instrument te missen. Zij wijzen naar het eerste ziekenhuis maar ook die mist geen instrument. Omdat Hershina de onderste steen boven wil hebben, ging ze vorige week in hongerstaking.

Dat leverde niet het gewenste resultaat op. Nu zit ze voor het ziekenhuis. Ze wil er blijven zitten tot er rechtvaardigheid komt, zo meldt Het Laatste Nieuws.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven