Vrouw vergiftigt dubbelganger om bizarre reden, moet 21 jaar de cel in

Vrouw Vergiftigt Dubbelganger

Op woensdag 19 april werd de 47-jarige Viktoria Nasyrova veroordeeld tot 21 jaar gevangenisstraf door de rechter van het Hooggerechtshof van Queens. Viktoria vergiftigt dubbelganger om een hele bijzondere reden.

Ze werd in februari schuldig bevonden aan poging tot moord, poging tot mishandeling en onwettige opsluiting nadat ze in augustus 2016 had geprobeerd Olga Tsvyk te vermoorden en dit te laten lijken op zelfmoord.

Nasyrova, die woensdag de rechtbank toesprak, schreeuwde blijkbaar ‘f *** you’ naar de rechter toen ze werd veroordeeld door de New Yorkse jury.

In februari onthulde Tsyvk dat zij en Nasyrova elkaar pas zes maanden kenden voor het incident.

Nadat ze vrienden was geworden, vertelde Tsyvk aan Nasyrova dat ze probeerde haar arbeidsvergunning in New York City te krijgen. Deze laatste wordt ook wel een Green Card of een Permanent Resident Card genoemd.

Toen ze hoorde dat de wimperstylist een groene kaart aan het aanvragen was, smeedde Nasyrova blijkbaar een plan om de identiteit van haar vriendin te stelen en het autorisatiedocument voor zichzelf af te pakken.

Het paar heeft overeenkomsten qua uiterlijk – beiden hebben donker haar, een vergelijkbare huidskleur en spreken ook Russisch.

Vrouw Vergiftigt Dubbelganger

Vergiftigt dubbelganger

Er wordt gezegd dat Nasyrova op 28 augustus 2016 Tsyvk bezocht in haar huis in Queens en het toen 35-jarige slachtoffer een cheesecake met fenazepam schonk.

Dit laatste is een krachtig kalmerend middel dat vaak wordt gebruikt als premedicatie voordat een operatie wordt ondergaan.

In februari hoorde de rechtbank dat Tsyvk na het eten van de cheesecake ziek werd en flauwviel.

De jury hoorde dat ze na het eten van het gedrogeerde toetje hallucinaties kreeg en bijna een hartaanval kreeg.

Toen het kalmerende middel was uitgewerkt, werd ze wakker omringd door pillen en ontdekte ze dat haar paspoort, contant geld en haar pas verworven arbeidsvergunningkaart waren verdwenen.

Na de veroordeling van de in Brooklyn wonende Nasyrova, dankte Tsyvk God voor haar tweede kans op leven.

“God gaf me het leven toen Viktoria Nasyrova probeerde een einde aan mijn leven te maken”, zei ze tegen de jury. “Voor haar was het gemakkelijk om iemand anders van het leven te beroven.

Vrouw Vergiftigt Dubbelganger

“Het was gemakkelijk om het vertrouwen van een andere persoon te winnen en vervolgens alles van die persoon af te pakken… het was gemakkelijk voor haar om te stelen. Het was gemakkelijk voor haar om te doden.

Gevangenis

De officier van justitie van Queens, Melinda Kartz, had ook haar zegje over de bizarre situatie.

Ze noemde Nasyrova een ‘meedogenloze en berekenende oplichter’ en zei dat ze ‘lange tijd de gevangenis in zou gaan omdat ze probeerde te moorden op weg naar persoonlijk gewin’.

Kenneth Holder, rechter van het Hooggerechtshof van Queens, noemde Nasyrova een ‘extreem gevaarlijke vrouw’.

Nasyrova zal vijf jaar onder toezicht staan van de rechtbank na haar uiteindelijke vrijlating uit de gevangenis.

93420cookie-checkVrouw vergiftigt dubbelganger om bizarre reden, moet 21 jaar de cel in

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven