BN’er vraagt 3 miljoen voor zijn bovenhuis

Bn’Er Vraagt 3 Miljoen Voor Zijn Bovenhuis

Een bekende Nederlander heeft zijn bovenwoning aan het Vondelpark te koop gezet voor een gigantisch bedrag van 2.800.000 euro, zo meldt Bekende Buren.

Twee keer over de kop

De BN’er in kwestie is niemand minder dan Robert Jensen, die dit absurde bedrag vraagt voor zijn bovenhuis. Hij heeft zelf het huis in 2002 gekocht voor maar 1.250.000 euro. Dus Robert Jensen maakt hier flink winst op, als je nagaat dat de woning nu voor meer dan het dubbele te koop staat.

Bovenwoning Oud-Zuid

Het gaat echter niet om een kleine bovenwoning, zo is te lezen op de website van de makelaar. Het appartement heeft namelijk twee etages en een zolder en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 184 vierkante meter. Deze bovenwoning in Amsterdam Oud-Zuid heeft veel moderne kunst, veel velours en veel hout. Het bovenhuis telt zes kamers totaal: vier slaapkamers, een badkamer en een sauna. Één van de kamers is zelfs omgebouwd tot een gigantische inloopkast.

Dat heeft Robert Jensen goed voor elkaar! Het zou ook geen Amsterdams bovenhuis zijn zonder een dakterras natuurlijk. Verder is het natuurlijk van alle luxe voorzien, zou heeft de woning ook nog een uitgebreide woonkeuken.

Wil je een rondleiding zien? Bekijk dan de video hieronder:

Zou jij dit bedrag voor een Amsterdamse bovenwoning neertellen? Laat het ons weten via Facebook!

84960cookie-checkBN’er vraagt 3 miljoen voor zijn bovenhuis

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven