Moeder krijgt boete voor 1 km/u te hard, rechter grijpt hard in

Moeder Krijgt Boete Voor 1 Km/U Te Hard, Rechter Grijpt Hard In

Overschrijding van de maximumsnelheid tijdens het rijden – het is iets dat uiteindelijk iedereen overkomt. Misschien was je te laat op je werk, haalde je je kinderen op of was je gewoon verstrooid met de voet op het pedaal. Maar een boete voor 1km/u te hard is iets wat niet veel mensen overkomt.

Natuurlijk is het niet goed om de snelheidslimiet te overschrijden, maar het gebeurt. Iedereen maakt fouten, dat moeten we gewoon accepteren.

Dit was het geval voor een moeder van vijf kinderen in Providence, Rhode Island. Ze had echter maar 1 km per uur over de limiet gereden en kreeg nog steeds een bekeuring – maar de reactie van de rechter deed iedereen hardop lachen.

Rechter Frank Caprio is bekend van het televisieprogramma ‘Caught in Providence’.

Moeder Krijgt Boete Voor 1 Km/U Te Hard, Rechter Grijpt Hard In

Hij heeft een vrij eenvoudige manier om zijn werk te benaderen. Hij houdt ervan om losse en vaak komische gesprekken met de beklaagden te voeren

Boete voor 1 km/u te hard

Nu slaat deze geweldige rechter weer toe.

Deze keer kwam Katie, een moeder van vijf kinderen, met al haar kinderen naar de rechtbank. De kleintjes waren meteen gecharmeerd van rechter Frank – die vervolgens Alex, degene die het meest praat in de familie (volgens Katie), vroeg om naar het podium te komen.

Moeder Krijgt Boete Voor 1 Km/U Te Hard, Rechter Grijpt Hard In

De kleine jongen beantwoordt een paar vragen voor de rechter. Bijvoorbeeld of hij op een dag als rechter wil werken, of dat de officier naast hen loonsverhoging moet krijgen – en of de moeder 5 dagen gevangenisstraf verdient voor haar misdaad. Op de laatste vraag, tot ieders verbazing, is hij behoorlijk vastbesloten om ja te zeggen.

Toch reed ze slechts 1 kilometer per uur boven de maximumsnelheid.

De rechter doet het natuurlijk vooral voor de lol en neemt het advies van de zoon niet serieus. In plaats daarvan wijst hij de zaak af – en de moeder is vrij om te gaan. Frank legt uit dat hij ook 5 kinderen heeft en geeft Katie complimentjes met het hebben van zo’n mooi gezin.

Neemt zijn werk serieus

Het is een leuk, hartverwarmend en prachtig moment. Iedereen in de zaal heeft een glimlach op zijn gezicht.

Moeder Krijgt Boete Voor 1 Km/U Te Hard, Rechter Grijpt Hard In

Hieronder zie je het filmpje. Ik hoop dat het uw dag opvrolijkt – en ik wilde van de gelegenheid gebruik maken om hulde te brengen aan deze geweldige rechter.

85800cookie-checkMoeder krijgt boete voor 1 km/u te hard, rechter grijpt hard in

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven