Dennis Schouten deelt nieuwe foto van steekwond

DENNIS SCHOUTEN DEELT NIEUWE FOTO VAN STEEKWOND
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Dennis Schouten kwam gisteren in het nieuws nadat bekend werd dat hij tijdens het uitgaan in zijn gezicht werd gestoken. De voormalig PowNed-verslaggever en huidig frontman van Roddelpraat sprak van geluk dat hij niet vijf centimer hoger werd gestoken.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Dennis Schouten (@dennis_schouten95)

Aangifte

Vandaag is bekend geworden dat Dennis aangifte gaat doen bij de politie. Hij weet niet tegen wie, want het is niet bekend wie hem heeft gestoken. Er is dan ook nog niemand aangehouden. Opmerkelijk is dat Dennis op Instagram aangeeft dat hij ook aangifte gaan doen van ‘laster, smaad en bedreiging’.

Hij meldt er niet bij of die aangifte gericht is op de persoon die hem met een mes heeft bewerkt, of dat het wellicht gaat om bedreigingen die na het incident zijn binnengekomen.

Roddelpraat

Dennis verklaart vooral rust te willen. Hij zal aanstaande woensdag dieper op het incident ingaan, tijdens de eerstvolgende uitzending van Roddelpraat. Onderstaan de foto van de wond, die inmiddels gehecht is. Dennis zal hier een flink litteken aan overhouden en is voor de rest van zijn leven getekend…

DENNIS SCHOUTEN DEELT NIEUWE FOTO VAN STEEKWOND
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
15585

ONTVANG DE EINDUITSLAG

Lid worden van onze club krijg je zeker geen spijt van! Ontvang als eerste de uitslagen, breaking nieuws, exclusieve content en veel meer.

15856

Zo verloten we regelmatig goodies van onze partners!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

Scroll naar boven