Feyenoord-supporters in vuur en vlam tegen rob geus: ‘leugenaar’

Feyenoord-Supporters In Vuur En Vlam Tegen Rob Geus: ‘Leugenaar’

Golven van woede overspoelen de Feyenoord-supporters, gericht op niemand minder dan Rob Geus, die schaamteloos heeft gelogen over zijn shirt. Rob werd geïnterviewd door ESPN NL waarin hij sprak over zijn ervaring met Feyenoord en hun kampioenschap. In de video beweerde hij dat hij hetzelfde shirt droeg als zes jaar geleden. Maar dit prachtige verhaal kan niet waar zijn, want dat shirt is pas drie jaar geleden uitgebracht. Het is dus onmogelijk dat hij hetzelfde shirt droeg.

Rob Geus blijkt een uiterst bijgelovig persoon te zijn. Hij moest koste wat het kost op dezelfde stoel zitten als zes jaar geleden, in de hoop dat dit geluk zou brengen. Ook het dragen van datzelfde shirt was voor hem van groot belang, maar hij heeft simpelweg gelogen. En daarom zijn de Feyenoord-supporters zo onmetelijk boos op Rob Geus. Waarom zou je daarover liegen?

Rob beweert al jarenlang fan te zijn van Feyenoord, maar dat hij het shirt alleen bij speciale gelegenheden draagt. Hij zei: “Ik loop hier niet elk weekend in, ik zeg je eerlijk.” Maar hij staat hier gewoon glashard te liegen, terwijl hij meent dat hij eerlijk is over dat shirtje.

De Feyenoord-supporters zijn razend op Rob Geus, en de reacties liegen er niet om. Onder de Twitter-post van ESPN NL barst het los. Veel mensen hebben een intense afkeer van Rob Geus. Iemand reageert: “Waarom geven jullie niet het woord aan de echte supporters, zij die hard werken voor een seizoenskaart, mensen van wie het leven volledig in het teken staat van hun club. Op die zogenaamde B-prominenten zit niemand te wachten.”

Onder de post zijn er talloze mensen die opmerken dat dit shirtje zes jaar geleden niet eens bestond. “Ik weet het nog goed. Het was bizar in 2017, toen Rob Geus al rondliep in een Droomparken-shirt, terwijl niemand wist dat zij in 2019 shirtsponsor zouden worden.”

94700cookie-checkFeyenoord-supporters in vuur en vlam tegen rob geus: ‘leugenaar’

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven