Foto’s: Extra slachtoffer meldt zich over Marco Borsato: “Hij belde me midden in de nacht”

Foto’S: Extra Slachtoffer Meldt Zich Over Marco Borsato: “Hij Belde Me Midden In De Nacht”

Marco Borsato is sinds de BOOS-video over The Voice of Holland wat vorig jaar volledig viraal ging nergens meer te bekennen. Borsato en enkele andere heren worden verdacht van diverse grensoverschrijdende handelingen.

Foto’S: Extra Slachtoffer Meldt Zich Over Marco Borsato: “Hij Belde Me Midden In De Nacht”
Nieuw Bewijs Over Talpa Misbruik Affaire En Marco Borsato

Een aantal van deze verdenkingen betreffen medewerkers van of aan The Voice (kids). Inmiddels is bekend dat Ali B en Jeroen Rietbergen zullen worden aangeklaagd, maar er is nog een andere zaak buiten The Voice die nog gaande is. Onlangs heeft een oud-deelnemer van The Voice haar verhaal gedaan over haar ervaring met Borsato, wat veel stof heeft doen opwaaien. Babette van Vugt, die in 2012 én 2015 meedeed aan de zangcompetitie, heeft in de YouTube-show ‘En Dan?’ verklaard dat Borsato haar had toegezegd de finale te halen, maar dit is uiteindelijk niet gebeurd.

Boekje open over Marco Borsato door Babette

 “Ik weet het nog, 8 juli 2015, werd ik in de nacht gebeld. Door mijn coach, Marco. Om 01.00 uur ’s nachts, of ik ervoor open stond om weer mee te doen. De audities waren toen bezig en dit was de laatste draaidag, de dag erop. En ze hadden niet genoeg mensen, leuke mensen, mensen waar ze weer sensatie op konden richten denk ik.

Babette
Foto’S: Extra Slachtoffer Meldt Zich Over Marco Borsato: “Hij Belde Me Midden In De Nacht”
Een Foto Van Babette

Dit verhaal zal ongetwijfeld een vervolg krijgen! Volg ons op social media en mis niets!

Wat vind jij?

Is Marco schuldig?

De loopbaan van Marco Borsato

Marco Borsato is een van de meest succesvolle popartiesten van Nederland. Voordat hij landelijk in opspraak kwam vanwege de schandalen rondom zijn functie binnen “The voice” begon zijn loopbaan als zanger in 1991 met zijn debuutalbum Marco. Sindsdien heeft Borsato een indrukwekkende carrière opgebouwd met een lange lijst van hits en optredens. Borsato kreeg al snel naam met zijn hits zoals ‘Dromen Zijn Bedrog’, ‘Rood’, ‘Vrij Zijn’ en ‘De Waarheid’. In 2004 bracht Borsato zijn eerste Nederlandstalige album uit, waarvan de single ‘Afscheid nemen bestaat niet’ een enorme hit werd. In e jaren die volgden, heeft Borsato verschillende albums uitgebracht, waaronder bestsellers zoals ‘Omarm me’, ‘Lippenstift’ en ‘Zien’. Daarnaast heeft Borsato een aantal succesvolle samenwerkingen gehad met andere Nederlandse artiesten, waaronder Trijntje Oosterhuis, Ali B en Do.

Voor zijn muzikale prestaties heeft Borsato verschillende prijzen gewonnen, waaronder twee Edison Awards, drie TMF Awards, een Gouden Harp en een World Music Award. In 2005 en 2006 heeft Borsato een aantal grote concerten gegeven in Nederland, waaronder de ‘Marco Borsato: 10 jaar hits’-tour, de ‘Omarm me’-tour en de ‘Lippenstift’-tour. In de loop der jaren heeft Borsato ook een aantal andere projecten gedaan, waaronder het opnemen van een gastrol in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden en het presenteren van zijn eigen muziekprogramma, Borsato. Naast zijn muzikale carrière heeft Borsato ook verschillende goede doelenprojecten gedaan, waaronder het oprichten van de stichting Stichting Ondernemen voor Onderwijs, waarmee hij geld inzamelt voor kansarme kinderen in Afrika.

83030cookie-checkFoto’s: Extra slachtoffer meldt zich over Marco Borsato: “Hij belde me midden in de nacht”

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven