Johnny de Mol onder vuur: “laat mijn familie met rust”

Johnny De Mol Onder Vuur: “Laat Mijn Familie Met Rust”

Johnny de Mol was zondag te zien bij het programma Humberto op Zondag waar hij de boeken opendeed over de zware en roerige tijd, die hij en zijn familie hebben doorgemaakt. Niks bleef meer verborgen, het voice-schandaal en zijn familie, het einde van HLF8 en uiteraard de beschuldigingen tegen Johnny zelf.

HLF8

De show HLF8 werd gecanceld vanwege de dramatische kijkcijfers en de ophef rondom de familie was natuurlijk ook niet echt een steuntje in de rug. Zo vertelde Johnny: “We hebben veel meegemaakt met elkaar en dat je dan moet stoppen is extra zuur”, toen hem over het einde van het programma werd gevraagd.

Niemand is perfect

Het ging tijdens de talkshow niet alleen maar over Johnny, zo werd ook het schandaal rondom de Voice en Jeroen Rietbergen onder de loep genomen. Zoals we allemaal wel weten word hij beschuldigd van grens overschrijdend gedrag en verkrachting, allemaal niet mis! Johnny zegt nog wel contact te hebben en wil hier het volgende over kwijt: “Mensen durven het niet meer voor elkaar op te nemen. Mensen laten elkaar vallen en iedereen loopt in een soort mijnenveld”. Verder benadrukt hij dat iedereen fouten maakt.

Tante Linda

Johnny werd tijdens de talkshow ook naar zijn tante gevraagd. Hier vertelt Johnny dat hij haar een ‘Tough Cookie’ vindt, omdat we allemaal weleens onder vuur hebben gelegen, maar haar dat niet uit de weg slaat.

83600cookie-checkJohnny de Mol onder vuur: “laat mijn familie met rust”

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven