Jonge goochelaar blaast juryleden Britain’s Got Talent omver: “Beste performance tot nu toe”

Jonge Goochelaar

Ondanks dat hij nog maar 13 jaar oud is, vermaakt de jonge goochelaar, Cillian O’Connor al zes jaar anderen met zijn magie en deze maand werden zijn talenten uitgezonden in de immens populaire show ‘Britain’s got talent‘.

De juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en Bruno Toniolo waren geen probleem voor Cillian, die niet alleen een volmondig ja kreeg van alle vier de juryleden kreeg, maar ook veel complimentjes ontving, zelfs van de notoir veeleisende Simon Cowell.

Bruno Toniolo, de Italiaanse choreograaf, was zelfs in tranen toen hij zei: “Waarom huil ik? Je hebt ons aan het huilen gemaakt!”

Ondertussen merkte Simon Cowell op: “Er is echt iets ongelooflijks” aan de Ierse tiener.

Jonge Goochelaar

Jonge goochelaar

In een hartverwarmend moment dat werd gedeeld met de juryleden, zei Cillian, bij wie eerder de diagnose autisme en dyspraxie was gesteld: “Ik heb geleerd dat autisme geen handicap is, maar een vaardigheid.”

“Toen ik jonger was, kon ik niet met mensen omgaan. Ik voelde me een beetje leeg, incompleet. Ik voelde me onzichtbaar.” Hij zei dat magie “als een lichtschakelaar” was die hem hielp om met mensen om te gaan.

“Magie is mijn universum en mijn leven is nu compleet”,

De moeder van Cillian sprak ook over hoe trots ze op haar zoon was. In een bericht op sociale media zei Elaine Peppard O’Connor: “zo blij dat mensen de Cillian te zien krijgen die onze harten elke dag doet smelten, we houden zo veel van je en zijn zo blij dat je eindelijk je droom hebt waargemaakt dat je hebt gewerkt zo moeilijk voor.”

Het was een speciaal moment voor Cillian om in de show te verschijnen, wat hem inspireerde om met magie te beginnen. In een ander online bericht schreef Elaine: “Zes jaar geleden zag ons stille, verlegen, asociale jongetje een klein meisje Issy Simpson toveren in Britain’s Got Talent.

“Cillian raakte geobsedeerd door magie, en hij droomde er altijd van om op een dag net als die #youngmagician te zijn.”

Het is niet de eerste keer dat Cillian aandacht krijgt voor zijn magische vaardigheden. Drie jaar geleden werd hij op slechts 10-jarige leeftijd het jongste lid van de Society of Irish Magicians.

Het is duidelijk dat Cillian enorm veel talent heeft en een enorme inspiratiebron is. Duizenden zullen nu uitkijken naar hoe de Ierse jongere het doet in de volgende ronde. Heeft hij het in zich om de jury opnieuw te verbazen? Ik weet zeker dat hij een paar trucjes achter de hand heeft!

Bekijk hieronder de volledige act:

93510cookie-checkJonge goochelaar blaast juryleden Britain’s Got Talent omver: “Beste performance tot nu toe”

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven