Lang leve de liefde onthult nieuw concept: ”dit kan niet waar zijn”

Lang Leve De Liefde Onthult Nieuw Concept: ”Dit Kan Niet Waar Zijn!”

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Als je aan Lang Leve de Liefde meedoet weet je nooit op voorhand wie je date wordt. Het is eigenlijk een soort blind date, al zit je er gegarandeerd 24 uur mee opgescheept. Die tijd is soms te kort, terwijl het in sommige gevallen veel te lang is.

De programmamakers proberen in ieder geval iemand voor je te vinden die matcht bij je persoonlijke voorkeuren. Ben jij fanatiek sporter? Dan is de kans klein dat je iemand tegenover je krijgt die allergisch is voor een sportschool. Vaak zijn de deelnemers op zoek naar iemand die lijkt op hun ex. Alleen dan met een ander karakter natuurlijk, want het is niet zonder reden uitgegaan.

Daten met…je ex!

Maar hoe zouden sommige mensen het vinden om weer op date te gaan met hun ex? Lang Leve de Liefde neemt de proef meteen op de som met een nieuw concept. Want je kunt jezelf en je ex namelijk stiekem opgeven voor het programma. Je voormalige partner weet dan niet dat hij of zij met jou in de villa terechtkomt.

Kijkers zijn niet zo enthousiast over de plannen, zo maken we op uit de reacties onder de bekendmaking. Maar goed, ben jij nog niet over je ex heen en wil je diegene via televisie proberen terug te winnen? Grijp dan nu je kans en schrijf jullie beiden meteen in šŸ˜‰

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

74840cookie-checkLang leve de liefde onthult nieuw concept: ”dit kan niet waar zijn”

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven