Raadsel van de dag: hoe noemde de vader zijn 5de zoon?

Raadsel Van De Dag: Hoe Noemde De Vader Zijn 5De Zoon?

Hersenoefeningen is net zo belangrijk als fysieke training als je een gezond en gelukkig individu wilt zijn. Je kunt al je dagelijkse bezigheden even aan de kant zetten en je concentreren op de uitdaging die voor je ligt, vandaar dat we nu het raadsel van de dag voor je hebben.

Het is een goede manier om je geest te resetten. Vaak heb je het gevoel dat je meer “aanwezig” bent en dat je wat helderder kunt denken.

Het raadsel van de dag, is een goed voorbeeld van kritisch denken, dus het is echt belangrijk om je zintuigen hierop te richten.

Raadsel van de dag

Raadsels en andere soorten hersenuitdagingen zijn erg populair tijdens onze schooljaren, het is een geweldige manier om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen en ze daadwerkelijk bezig te houden met een theoretisch probleem. Iets wat ze niet associëren met de saaie en moeilijke opgaven uit hun normale lessen.

Raadsel Van De Dag: Hoe Noemde De Vader Zijn 5De Zoon?

Het is heel goed voor de hersenen om al die neuronen regelmatig te laten bewegen, bovendien zijn er maar weinig emoties die het gevoel van voldoening overtreffen dat je voelt wanneer je een uitdaging overwint!

Bijna niemand raad het

De uitdaging van vandaag is een oud raadsel dat al een paar jaar online circuleert. Het is allesbehalve eenvoudig, en zoals bij de meeste puzzels is het belangrijk om een beetje buiten de gebaande paden te denken om te slagen.

Hier is het raadsel: de vader van John heeft 5 zonen. Alan, Blan, Clan en Dlan – hoe noemde hij zijn laatste zoon?

Hmm, niet eenvoudig, toch? Hier is een aanwijzing: lees het raadsel nog eens goed door. Dit kan je helpen om het op te lossen.

Zo niet, dan zie je het antwoord op de volgende pagina.

86740cookie-checkRaadsel van de dag: hoe noemde de vader zijn 5de zoon?

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven