Wil je in slechts twee dagen $1.000.000 verdienen? Deze 27 jarige is het gelukt

Wil Je In Slechts Twee Dagen $1.000.000 Verdienen? Deze 27 Jarige Is Het Gelukt

Je hebt geweldige vrouwen, maar ook mooie vrouwen. Een van hen is YouTuber Corinna Kopf. Ze is ongetwijfeld prachtig om naar te kijken. Aangezien deze prachtige vrouw in slechts twee dagen $1 miljoen verdiende, moeten haar volgers ook haar mening hebben gedeeld. Hoe? Dat is hieronder te lezen.

Corinna Kopf: Wie is zij?

YouTuber, streamer en Instagram-influencer Corinna Kopf is een vaste klant in de Vlog Squad-groep van David Dobrik. Sinds 2015 is de aantrekkelijke blondine te zien in de vlogs van Dobrik’s. Kopf had ooit een tatoeage met de zin “Davids’s Vlog” op haar vinger. De vrouw is helemaal niet anoniem. Het aantrekkelijke uiterlijk heeft bijvoorbeeld meer dan 1,74 miljoen YouTube-abonnees en ongeveer 6,9 miljoen Instagram-volgers.

Verdien $1 miljoen in slechts twee dagen.

Corinna Kopf heeft een aanzienlijke aanhang, wat naar verluidt zijn vruchten heeft afgeworpen. Deze Britse beroemdheid heeft de beslissing genomen om een platformaccount te openen met “fans just” content. Dat had ongetwijfeld geen negatieve gevolgen voor de weelderige blondine. Corinna Kopf verdiende naar eigen zeggen meer dan $1 miljoen in de eerste 48 uur dat ze de website gebruikte.

Ze zei bijvoorbeeld: “In 48 uur heb ik iets meer dan een miljoen dollar verdiend”, in de YouTube-video van David Dobrik. Met een sterke 681 miljoen volgers op Instagram voegden het model en de influencer eraan toe dat ze van plan was om te gokken met een deel van haar hernieuwde rijkdom. Ze kon ook haar geluk niet geloven: Corinna Kopf won nog eens $30.000! Afrekenen!

86370cookie-checkWil je in slechts twee dagen $1.000.000 verdienen? Deze 27 jarige is het gelukt

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven