Drama voor Linda de Mol: beste vriend gearresteerd

Drama Voor Linda De Mol: Beste Vriend Gearresteerd

Linda de Mol heeft het al zwaar te verduren gehad na het Voice-schandaal, maar daar komt nu een ramp bovenop. De man van haar beste vriendin Annemarieke, Frank, is namelijk op gepakt in Italië. Dit zijn de vertrouwenspersonen van Linda de Mol waar zei haar ei kwijt kon op het moment dat het haar allemaal teveel werd.

Frank ook wel ‘de fiscalist van de sterren’ zou in zijn vakantiehuis in Valfabbrica, Italië, zijn opgepakt zo schrijft weekblad Story.

Belastingontduiking

Frank zou zich hebben schuldig gemaakt aan het ontwikkelen en aanbieden van complexe internationale regelingen voor belasting ontduikende BN’ers. Volgens het OM zou Frank miljoenen euro’s uit handen weten te houden van de belastingdienst door zijn bekende cliënten zogenaamd te laten emigreren naar het buitenland. De advocaat van Frank bevestigt dat hij inderdaad nog steeds vastzit in Italië en hoopt dat hij eerdaags vrijgelaten wordt.

Besties

Linda de Mol heeft afgelopen tijd veel steun gezocht bij haar beste vriendin Annemarieke, de vrouw van Frank. Daarom probeert Linda er nu op haar beurt ook voor Annmarieke klaar te staan. De twee kennen elkaar al lange tijd. Zo zou Linda zelfs de getuige geweest zijn op de bruiloft van de twee.

Drama

Niet alleen Annemarieke maar ook Frank zou een goede vriend van Linda zijn, vertelt een bron. “Sinds 2013 maakt hij zelfs deel uit van de Raad van Commissarissen van haar LINDA.foundation”. En net nu Linda hun steun zo goed kan gebruiken, zitten Annemarieke en haar man zelf in de ellende…”

84190cookie-checkDrama voor Linda de Mol: beste vriend gearresteerd

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven