De doktoren denken dat ze last heeft van groeipijn, totdat ze DIT ontdekken!

Toen de kankercellen verminderden in haar lichaam, begon ze echt op te bloeien. Haar haar groeide terug en ze leerde opnieuw lopen op haar geopereerde been. “Ik ben zo gelukkig en dankbaar,” zegt Nikkole met tranen in haar ogen. “Ik voel me gezegend dat ze er nog steeds is, en dat ze gezond is, en …

De doktoren denken dat ze last heeft van groeipijn, totdat ze DIT ontdekken! Lees verder »

Toen de kankercellen verminderden in haar lichaam, begon ze echt op te bloeien. Haar haar groeide terug en ze leerde opnieuw lopen op haar geopereerde been.

“Ik ben zo gelukkig en dankbaar,” zegt Nikkole met tranen in haar ogen. “Ik voel me gezegend dat ze er nog steeds is, en dat ze gezond is, en dat ze het nu goed doet.”

Abri moet het eerste jaar om de 2 maanden terug komen naar het ziekenhuis. Na dit jaar hoeft ze gelukkig maar om de 4 maanden terug te komen voor de daaropvolgende 10 jaar, om er zeker van te zijn dat ze kankervrij is.

Dit brave kleine meisje heeft laten zien dat ze werkelijk alles aan kan!

Ze is niet alleen een inspiratie voor haar familie, maar ook voor de rest van de wereld, en ze laat zien dat je elk moeilijk obstakel in het leven kunt overkomen met een lag.

De familie is een Facebookpagina gestart, genaamd “Team Abri,” Waar ze schrijven over het verhaal van Abri.

15585

ONTVANG DE NIEUWSTE & BESTE TIPS ALS EERSTE!

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
15585

GRATIS DE NIEUWSTE & BESTE TIPS! 

Krijg de beste Tips, Tricks & Life Hacks direct in je mail!

15856
Scroll naar boven