Is het verenigd koninkrijk klaar met hun nieuwe koning kylie minogue wil er wel wat over kwijt

Is Het Verenigd Koninkrijk Klaar Met Hun Nieuwe Koning? Kylie Minogue Wil Er Wel Wat Over Kwijt
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

In Nederland wordt al jaren de discussie gevoerd wat de toegevoegde waarde van ons koningshuis is. In het V.K. was dit onderwerp tot voorkomt onbespreekbaar.

Sinds het hele gedoe rond Prins Harry en Meghan Markle en het overlijden van ‘The Queen’ begint het Britse volk toch anders tegen hun eerder zo geliefde koningshuis aan te kijken.

Op 7 mei staat er een “kroningsconcert” voor de nieuwe King Charles in de planning. Grote namen zijn uitgenodigd om op te treden, maar de afmeldingen van artiesten blijven binnenstromen.

Eerder meldden Britse media dat grote sterren als Elton John, Harry Styles, Ed Sheeran en Adele al een uitnodiging hebben afgeslagen. In navolging van andere sterren heeft ook Kylie Minogue (54) een uitnodiging afgeslagen om te komen optreden op het kroningsconcert voor de Britse koning Charles (74).

Kylie Minogue ziet het ook niet zitten

Is Het Verenigd Koninkrijk Klaar Met Hun Nieuwe Koning? Kylie Minogue Wil Er Wel Wat Over Kwijt

Volgens eigen zeggen heeft ze afgezegd vanwege “het groeiende republikeinse sentiment in Australië”, het land waar de zanger is opgegroeid. Australië valt onder het z.g. Britste gemenebest, een verzameling van 52 landen die ooit tot het grote en machtige Britse imperium behoorden.

Nu al deze grote namen hebben afgezegd staat de toekomst van het kroningsconcert op losse schroeven. Ook is wel duidelijk geworden dat voormalige Prince Charles bij lange na niet zo populair is bij zijn “onderdanen” in vergelijking met zijn moeder, Queen Elizabeth.

Eerst de Brexit, en wellicht in de nabije toekomst ook een exit voor “King Charles III.”.

Het koningshuis in Nederland

Is Het Verenigd Koninkrijk Klaar Met Hun Nieuwe Koning? Kylie Minogue Wil Er Wel Wat Over Kwijt
Tip voor zijne majesteit; https://werk.nl

Wat vind jij? Tijd om in Nederland voor Koning Willem en zijn familie ook maar ééns een “functie elders” te zoeken? Of ben je wel blij met onze oranjes?

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
78180cookie-checkIs het verenigd koninkrijk klaar met hun nieuwe koning kylie minogue wil er wel wat over kwijt

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven