Jongen (14) in elkaar geslagen door volwassenen op park peter gillis

Jongen (14) In Elkaar Geslagen Door Volwassenen Op Park Peter Gillis

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Een bezorgde moeder heeft een schokkend bericht op Facebook geplaatst over een voorval op en park van Peter Gillis. In het bericht vertelt de moeder dat haar 14-jarige zoon in elkaar is getrapt door volwassenen in het bijzijn van Peter en Mark Gillis.

Zo laat de moeder het volgende weten: “31 maart hadden wij een hele gezellig avond op het park Vakantiepark Prinsenmeer. Feest weekend voor jong en oud. Leuk zou je denken. Niets is minder waar. Deze avond nadat Mart Hoogkamer koud 5 minuten van het podium kwam. Gingen wij opzoek naar de uitgang. Compleet gezin, vader, moeder, dochter(19) zoon(14) dochter (13) zoon(12). Zoon (14) vraagt er netjes langs te mogen bij een grote groep mannen/vrouwen. Hierop werd geantwoord nee loop maar om. (Lees het gezin van de 14 jarige stond al aan de andere kant), bij een 14 jarige gingen ze provoceren.”

Vechtpartij op park Peter Gillis

Het voorval zou behoorlijk uit de hand gelopen zijn:

“Dit liep op in een discussie waarbij ik aangaf dat hij 14 is en ze hem gewoon normaal erlangs konden laten gaan naar z’n ouders toe. Hierop werd er wijn naar mij gegooid en ik vond het best en had zoiets kom wegwezen. We hebben verantwoordelijkheid naar kwetsbare. Voor we het door hadden werd lag mijn zoon (14) op de grond nadat ze hem van achteren aanvielen en trapte ze hem in elkaar. Vader is keihard bovenop gekomen en werd van achteren aangevallen en lag ook op de grond. Meerdere mannen hebben op ze in lopen trappen.”

Vreemd genoeg zou Peter Gillis gezegd hebben dat er geen camera beelden aanwezig zouden zijn. Vandaar dat de moeder nu een oproep doet aan getuigen, om zich te melden.

Bekijk de volledige post hieronder:
Jongen (14) In Elkaar Geslagen Door Volwassenen Op Park Peter Gillis

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

85010cookie-checkJongen (14) in elkaar geslagen door volwassenen op park peter gillis

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven