Man springt straalbezopen op politieauto en bijt agent

Man Springt Straalbezopen Op Politieauto En Bijt Agent

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Afgelopen zaterdagnacht is er in Tilburg een man aangehouden, die op het dak van een politieauto aan het springen was. De man was straalbezopen en tijdens zijn arrestatie kwamen de dierlijke instincten van de man naar boven en besloot hij in de hand van de agent te bijten. De dader zou een man van 49 uit Tilburg zijn.

Toen een agent op de fiets rond kwart voor vijf zijn ronde in Tilburg deed, zag de agent tot zijn grootste verbazing dat een man op de voorruit en het dak van een politieauto, die geparkeerd stond aan de Heuvelring, aan het springen was.

De agent kon zijn ogen niet geloven en reed gelijk naar de politieauto toe. Vervolgens probeerde de agent de man met zijn fiets tegen te houden, waardoor de Tilburger viel.

Op dat moment greep de agent zijn kans en werkte de man tegen de grond. Toen de agent de man wilde boeien, zag de man zijn kans schoon om een ontsnappingspoging te doen, door de agent in zijn hand te bijten.

Uiteindelijk is de losgeslagen man met hulp van andere agenten geboeid en afgevoerd naar het politiebureau. De man kreeg uiteindelijk een proces-verbaal voor de vernieling van een auto en openbaar dronkenschap.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

83510cookie-checkMan springt straalbezopen op politieauto en bijt agent

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven