‘Volwassen’ poppen massaal uitverkocht om verkeersboetes te ontlopen

‘Volwassen’ Poppen Massaal Uitverkocht Om Verkeersboetes Te Ontlopen

Een verkoper van sekspoppen zegt dat het een bijzonder realistisch ogend model heeft uitverkocht omdat automobilisten het gebruiken om boetes te ontlopen.

Ja, er valt nogal wat uit te pakken, nietwaar? Dus laten we erin duiken.

In Australië mogen sommige rijstroken op snelwegen alleen worden gebruikt door voertuigen die meer dan één persoon vervoeren – en deze regel wordt gehandhaafd met speciale camera’s.

Onder de boetes uitkomen

Sommige van onze vrienden Down Under hebben zich echter gerealiseerd dat je de camera’s voor de gek kunt houden door een levensgrote sekspop op de passagiersstoel te zetten als je over de Eastern Freeway rijdt.

Ik zou graag willen weten wie dit als eerste ontdekte en wat ze aan het doen waren… sterker nog, nee, ik ben eigenlijk best blij dat ik het niet weet.

Hoe dan ook, de bizarre zet heeft ertoe geleid dat de Donna-sekspop uitverkocht is, volgens de marketingmanager van Wild Secrets, Adam Lea.

‘Volwassen’ Poppen Massaal Uitverkocht Om Verkeersboetes Te Ontlopen

Hij vertelde de Herald Sun: “Dit is nog nooit gebeurd in de 30-jarige geschiedenis van het bedrijf.”

Volgens een persbericht kan het feit dat de pop in een auto poseert de reden zijn dat Donna, die 5.500 euro kost, uitverkocht is.

Poppen massaal uitverkocht

“De reden achter deze plotselinge piek in de verkoop, die allemaal in Melbourne plaatsvindt, lijkt te zijn als reispartners voor mensen die de Eastern Freeway gebruiken,” voegde Lea eraan toe.

‘Het vreselijke verkeer op de Eastern heeft voor ons een staatsgreep veroorzaakt. Mensen kopen poppen zodat ze de veel sneller van A naar B kunnen.”

Lea zei dat een paar maanden geleden de poppen ‘zelden’ zouden verkopen, maar dat er een stortvloed aan nieuwe aankopen is geweest, waarbij een klant zelfs toegaf dat de aankoop van de sekspop puur was om de camera’s te misleiden.

‘Volwassen’ Poppen Massaal Uitverkocht Om Verkeersboetes Te Ontlopen

“Soms waren het er maar twee per maand… maar toen opeens, onlangs, was het massale uitverkoop, en nu hebben we er geen meer over… de enige reden die we kunnen bedenken is de Eastern Freeway,” voegde hij eraan toe.

Volgens de website van VicRoads is het alleen toegestaan om op een T2-snelwegdoorvoerstrook te rijden als er twee of meer mensen in het voertuig zitten of als u een bus, taxi, motor of tram bestuurt.

Er staat echter ook in dat de ‘passagiers’ menselijk moeten zijn, wat – ondanks haar realistisch ogende gezicht – Donna niet is, dus als klanten betrapt zouden worden met de dolly-passagier, kunnen ze nog steeds een boete krijgen.

Om dan nog maar te zwijgen over het verhaal dat ze tegen hun partner op moeten houden.

85300cookie-check‘Volwassen’ poppen massaal uitverkocht om verkeersboetes te ontlopen

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven