Vreemdgaande tandarts beschuldigd van de moord op z’n vrouw

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw

De politie heeft James Craig ervan beschuldigd zijn vrouw te hebben vermoord door haar te vergiftigen met arsenicum en cyanide. (Afbeelding: Facebook/SummerbrookDental)

James Craig googelde naar verluidt ‘hoe gif te maken’ voordat hij de proteïneshake van zijn vrouw met arsenicum vermengde in een complot om haar te vermoorden zodat hij bij zijn nieuwe minnaar kon zijn.

Deze tandarts uit Amerika wordt ervan beschuldigd zijn vrouw van 20 jaar te hebben vermoord door haar proteïneshakes te vergiftigen zodat hij bij een vrouw kon zijn met wie hij een affaire had, aldus gerechtelijke documenten.

De politie gelooft dat James Craig, 45, de shakes van zijn vrouw vermengde met arsenicum en cyanide die hij online kocht in wat zij beschrijven als een “gruwelijke, complexe en berekende moord”.

Toen Angela Craig, 43, symptomen begon te vertonen die artsen niet konden verklaren, sms’te ze haar man en zei: “Dat drankje dat je me gaf smaakt vreemd”.

Craig, uit Colorado, werd zondag gearresteerd op verdenking van moord in de eerste graad, kort nadat ze van de beademing was gehaald tijdens haar derde bezoek aan het ziekenhuis in een maand.

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw
Craig Werd Zondag Gearresteerd Nadat Zijn Vrouw Hersendood Was Verklaard (Afbeelding Ap).

In de weken voorafgaand aan Angela’s dood beweren de onderzoekers dat Craig zijn werkcomputer gebruikte om een aantal huiveringwekkende zoekopdrachten uit te voeren op Google en YouTube, waaronder “hoeveel gram puur arsenicum doodt een mens?”, “Is arsenicum detecteerbaar bij een autopsie”, “Top 5 ondetecteerbare vergiffen die geen tekenen van opzet vertonen”., “hoe gif te maken” en “De top 10 van dodelijkste planten”.

79090cookie-checkVreemdgaande tandarts beschuldigd van de moord op z’n vrouw

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven