Vreemdgaande tandarts beschuldigd van de moord op z’n vrouw

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

Onderzoekers geloven ook dat terwijl Craig’s vrouw en de moeder van zijn zes kinderen in het ziekenhuis lag, zijn orthodontist minnares uit Texas was ingevlogen om hem te zien en dat het paar eerder “seksueel expliciete” e-mails had uitgewisseld.

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw
Angela Werd Op 6 Maart Ziek Nadat Ze Een Eiwitshake Had Gedronken Die Haar Man Voor Haar Had Gemaakt (Afbeelding: Facebook)

Craig’s huwelijk was “altijd al tumultueus”, hij gaf toe “meerdere affaires” te hebben gehad en vertelde zijn vrouw dat hij sinds zijn tienerjaren verslaafd was aan porno, aldus zijn arrestatiebevel.

Agenten begonnen Craig te onderzoeken nadat zijn partner in de tandartspraktijk, Ryan Redfearn, een verpleegster tijdens een bezoek aan Angela in het ziekenhuis had verteld dat hij bang was dat ze door hem vergiftigd zou kunnen zijn.

Redfearn kreeg argwaan tegen Craig nadat een medewerkster van de tandartspraktijk hem had verteld dat ze voor Craig een pakje had geopend dat kaliumcyanide bevatte en dat ze na Googlen waarvoor het werd gebruikt, zag dat Angela soortgelijke symptomen had.

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw
Het Stel Had Een ’Tumultueus’ Huwelijk (Afbeelding: Facebook)

Angela werd voor het eerst ziek op 6 maart na het drinken van een proteïne shake waar Craig volgens onderzoekers arsenicum in had gedaan na een routine training met haar, aldus de arrestatie bevestiging.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
79090cookie-checkVreemdgaande tandarts beschuldigd van de moord op z’n vrouw

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven