Vreemdgaande tandarts beschuldigd van de moord op z’n vrouw

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw
Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

In het document staat dat ze “flauw en duizelig” werd, zodat Craig haar naar het ziekenhuis bracht, maar ze werd dezelfde dag weer vrijgelaten.

Onderzoekers beweren dat Craig vervolgens de spoedzending van kaliumcyanide naar zijn werkplek bestelde nadat Angela de beproeving had overleefd.

Op 9 maart keerde Angela terug naar het ziekenhuis omdat ze opnieuw ziek werd en “voortdurend moest overgeven”, maar ze werd op 14 maart weer vrijgelaten nadat het medisch personeel niet kon achterhalen wat de oorzaak van haar symptomen was.

Vervolgens werd Angela op 15 maart voor een derde keer door haar broer naar het ziekenhuis gebracht omdat ze last had van “duizeligheid” en “ernstige hoofdpijn”, aldus de verklaring.

Craig ontmoette haar later in het ziekenhuis, maar haar gezondheid ging “snel achteruit” en ze kreeg een aanval waarvan ze nooit meer herstelde.

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw
Craig Had Zes Kinderen Met Angela (Afbeelding: Facebook/Summerbrookdental)

Autoriteiten hebben Craig ook beschuldigd van het bestellen van Oleandrin, een giftige stof die gevonden wordt in bladeren van de oleanderplant, die ze zeiden te hebben onderschept nadat ze hem begonnen te onderzoeken.

In een reeks sms-berichten tussen Craig en zijn vrouw toen zij in het ziekenhuis lag, verklaarde hij van haar te houden en informeerde hij regelmatig naar haar toestand.

In één sms die in de arrestatiebevestiging is afgebeeld, zegt Angela tegen Craig “Ik voel me gedrogeerd”.

Angela’s zus, Toni Kofoed, vertelde de politie dat Craig zijn vrouw ongeveer vijf jaar geleden had gedrogeerd en beweerde dat hij van plan was zelfmoord te plegen en niet wilde dat zij hem kon redden.

Vreemdgaande Tandarts Beschuldigd Van De Moord Op Z’N Vrouw
Onderzoekers Zeggen Dat Craig Een Ontmoeting Had Met Zijn Minnares Terwijl Angela In Het Ziekenhuis Lag (Afbeelding: Facebook/Summerbrookdental)

Kofoed gelooft dat dit is waar Craig op doelde toen hij reageerde op Angela en zei: “Gezien onze geschiedenis weet ik dat dit triggerend moet zijn. Voor de goede orde, ik heb je niet gedrogeerd. Maar ik ben wel overbezorgd”.

In een ander bericht zei Craig: “Man, schatje, je moet ophouden me zo bang te maken! Ik hou zoveel van je, en ik ben niet gewend aan al deze opwinding!”

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!
79090cookie-checkVreemdgaande tandarts beschuldigd van de moord op z’n vrouw

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven