Onderzoek: deze mannen presteren beter in bed

Onderzoek: Deze Mannen Presteren Beter In Bed

Ik geloof dat alle mensen trots moeten zijn op hun lichaam. Slank, dik, lang, klein, groot of schattig – we zijn mooi op onze eigen manier. Bovendien is anders zijn wat de wereld zo spannend en kleurrijk maakt.

Een onderwerp dat vaak ter sprake komt in vriendschappelijke gesprekken is de grootte. Maakt de maat uit of niet?

De discussie is meestal gericht op wat mannen tussen de benen hebben – en of de lengte en dikte van de pielemoos belangrijk is voor een goed seksleven, is in de loop van de geschiedenis eindeloos gedebatteerd. Met welk van deze mannen heb je als vrouw de beste sex?

Onderzoek: Deze Mannen Presteren Beter In Bed

Onderzoekers hebben echter – opwindend genoeg – ontdekt dat het een ander lichaamsdeel is dat een grotere rol speelt in de prestaties onder de lakens.

Het klinkt misschien als een grap, maar er is een nieuwe studie die heeft uitgewezen dat de grootte van je buik kan bepalen of je goed in bed ligt of niet. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar dat een goede bierbuik in bed een voordeel zou zijn ten opzichte van een sixpack, zouden de meeste mensen niet geloven.

Duurt 5 minuten langer

Onderzoekers van de Erciye Universiteit in Kayseri, Turkije, hebben een uitgebreide studie over dit onderwerp gedaan. Hoofdzakelijk de correlatie tussen BMI – body mass index – en seksuele prestaties.

Onderzoek: Deze Mannen Presteren Beter In Bed

Het resultaat was een schok. Het bleek dat mannen met grotere buiken het vijf volle minuten langer volhielden in bed dan mannen met smallere en slankere lichamen.

Precies vijf minuten klinkt misschien niet veel, maar het is eigenlijk een behoorlijk groot verschil. De studie onderzocht 200 mannen – en ontdekte dat degenen met een hogere BMI ongeveer zeven minuten duurden voordat ze klaarkwamen.

Onderzoek: Deze Mannen Presteren Beter In Bed

Dunnere mannen, aan de andere kant, duurden slechts ongeveer twee minuten – en hadden dus meer kans op voortijdige zaadlozing. Lange tijd seks kunnen hebben is een essentieel onderdeel van goed zijn in bed.

Consumeer met mate

Een van de redenen waarom mannen met grotere magen een beter seksueel uithoudingsvermogen hebben, is dat onderzoekers grotendeels geloven dat meer buikvet betekent dat je meer van een hormoon genaamd estradiol hebt. Dat komt vaker voor bij vrouwen en helpt orgasmes uit te stellen.

Onderzoek: Deze Mannen Presteren Beter In Bed

Dus eet die extra portie, drink dat tweede koude biertje onder de zon – en wees trots op je buik, al mijn mollige vrienden die er zijn!

Natuurlijk altijd met mate consumeren. Overgewicht is nog steeds niet goed voor je gezondheid, maar dat weten de meeste mensen al.

Deze studie is geweldig, omdat het ideale beeld van de perfecte man meestal een onderwerp is vol spieren met een maag van staal. Wie weet gaan we eindelijk een andere kant op?

Deel deze prachtige studie alsjeblieft met je vrienden!

85090cookie-checkOnderzoek: deze mannen presteren beter in bed

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven