Wereldberoemde acteur deelt heftig nieuws: “Ik ben stervende”

Slecht nieuws voor Sam Neill. De naam en de foto van de oude grijze man zeggen je misschien niets, maar bekijk de foto hieronder.

Herken je hem al? Sam Neill is wereldberoemd geworden zijn rol in meerdere delen van Jurassic Park.

Sam Neill, een acteur uit Nieuw-Zeeland, wordt momenteel behandeld voor bloedkanker. In zijn autobiografie, die volgende week verschijnt, bespreekt de 75-jarige acteur zijn ziekte. Hij zegt in zijn eerste hoofdstuk: „Misschien ga ik dood, dus misschien moet ik me haasten.”

Neill beweert dat hij van plan was zijn biografie te schrijven terwijl hij werd behandeld in een interview met de Britse publicatie The Guardian. Hij beweert dat hij „niet kon werken, ik heb nauwelijks mensen ontmoet”. Wat ga ik elke dag doen, vroeg ik me af? Ik was nooit van plan een boek te publiceren. Maar toen ik aan de slag ging, besefte ik dat het me begon te motiveren om te blijven leven. Elke avond dacht ik: „Ik blijf morgen schrijven”, terwijl ik ging slapen.

PROSTATE CANCER AWARENESS BLUE RIBBON. WORLD PROSTATE CANCER DAY

Begin 2022 ontdekte Neill dat hij ziek was toen hij Dominion, de zesde Jurassic Park-film, promootte. De acteur kreeg aanvankelijk chemotherapie. Hij schreef zich in voor een nieuw experimenteel medicijn, dat hij nu de rest van zijn leven elke maand moet innemen, maar het werkte niet. De artsen hebben Neill momenteel „kankervrij” verklaard.

Scroll naar boven