Nikki (44) leeft met pijn door mislukte bilvergroting: ”26 anderen in deze kliniek overleden”

Nikki (44) Leeft Met Pijn Door Mislukte Bilvergroting: ”26 Anderen In Deze Kliniek Overleden”

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

De Amerikaanse Nikki Ruston (44) was niet tevreden over haar bilpartij en wilde daarom een zogenaamde ‘Brazilian butt lift. Ze had niet veel eisen, slechts eentje: zo goedkoop mogelijk. En daar ervaart ze nu elke dag de gevolgen van.

Achteraf kan ze zichzelf wel voor haar kop slaan. Nikki had een willekeurige arts op Instragram uitgezocht en maakte meteen een afspraak. Het was immers de goedkoopste. Ze moest vooruitbetalen, maar iets later werd de kliniek waar ze de afspraak had gepland gesloten.

Daarop werden haar gegevens naar een andere kliniek gestuurd. Haar arts ontmoette ze pas voor het eerst toen ze al op het punt stond onder algemene anesthesie te worden geplaatst. Dat beviel haar niet en ze wilde eigenlijk weg. ”Maar ja, ik had alles al betaald. Dat was 4.700 euro.”

Dat bedrag bleek ook nog eens hoger te vallen. Ze moest namelijk ook flink dokken voor liposuctie en postoperatieve kleding. In totaal kwam er nog zo’n 2.800 euro bij.

Elke dag pijn

De operatie verliep waardeloos. Haar billen zien er niet uit en na een paar dagen werd Nikki in het ziekenhuis opgenomen met een infectie, bloedverlies en misselijkheid.

Inmiddels gaat het niet veel beter met Nikki. ”Ik leef nu met constante pijn. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Maar dat is niet het ergste. Ik ben er achter gekomen dat andere mensen die hier een Brazilian butt lift lieten uitvoeren overleden zijn. Sinds 2009 gaat het om maar liefst 26 mensen.

Deze mensen lieten het leven als gevolg van vetembolie, waarbij stukjes vetweefsel in het bloed terechtkomen en daardoor vastlopen in de bloedvaatjes. waardoor die verstopt raken. Als ik terug in de tijd kon had ik het nooit gedaan. Ik heb er zo ontzettend veel spijt van.”

Vond je dit een leuk artikel? Deel het ajb met je netwerk!

74680cookie-checkNikki (44) leeft met pijn door mislukte bilvergroting: ”26 anderen in deze kliniek overleden”

VOLG ONS OP FACEBOOK

volg onze pagina en mis geen enkel bericht meer!

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

Zou je ons ajb ook willen volgen/liken?

sluit venster
Scroll naar boven