Home Blog

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

0

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt. Je oma heeft een nieuwe oplossing uit haar oude doos die je kan helpen. Het mooiste is dat je de spullen waarschijnlijk al in huis hebt die kunnen helpen bij verkoudheid, of wanneer je last hebt van je darmen. Het advies van je oma is: Keuken tips om weerstand te bestrijden.


Kippenbouillon

Onze grootmoeders wisten dit al als algemeen bekend Kippenbouillon is een geweldig middel tegen verkoudheid en griep. Maar het kan ook helpen bij gewrichtspijn (waaronder artrose) en bij botaandoeningen (waaronder osteoporose) en ook bij huidaandoeningen (veroudering en psoriasis). Kippenbouillon gemaakt door uw grootmoeder is voedzaam en is een traditionele remedie voor de moderne tijd.

soep met groente naast eetstokjes en glas water

Kippenbouillon, inclusief botten en verrijkt met groenten als selderij en wortels, is een beproefd middel tegen verkoudheid. Recent onderzoek heeft aangetoond dat kippenbouillon rijk is aan ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de bovenste luchtwegen te behandelen bij een ziekte als verkoudheid. De ontsteking kan dan in ernst afnemen. Bovendien zijn macrofagen (een soort pacemannen die indringers opruimen) effectiever in het bestrijden van bacteriële en virale ziekten door bepaalde verbindingen die aanwezig zijn in de bouillon van de kip.

Warme kruidenthee met honing

Heeft u last van een pijnlijke keel? Een warme kop thee met honing verzacht de keel en helpt hoesten te voorkomen. Voeg eventueel een citroen toe voor meer vitamine C. Tips: Vitamine C is gevoelig voor warmte, zorg er daarom voor dat je de thee enigszins laat afkoelen.

theepot van wit en bruin keramiek op houten dienblad

Je zou dit ook kunnen proberen met gember en kaneel. Ook kun je de theelepel koude honing in je mond stoppen. Zo profiteer je toch van de antibacteriële eigenschappen die erin aanwezig zijn.

Knoflook

Knoflook behoort tot de meest gebruikte geneeskrachtige planten ter wereld, en is een van de families waartoe ook uien behoren. Het is bewezen dat knoflook in de dagelijkse keuken beschermt tegen virale en bacteriële ziekten. Als u ziek bent, kan knoflook worden gebruikt om ontstekingen te helpen verminderen. Knoflook heeft antibacteriële, antivirale en ook antioxiderende en schimmelwerende eigenschappen. Knoflook kan dagelijks aan uw maaltijden worden toegevoegd.

veel knoflook

Het wordt aanbevolen om het zonder verhitting te consumeren. Het wordt aanbevolen om 2-3 teentjes per dag te consumeren. Voordat u de knoflook in uw maaltijden verwerkt, plet u de teentjes en laat u ze 10 minuten op kamertemperatuur staan. Op het einde is er minder verlies van heilzame kwaliteiten.

Levertraan

Dit is er zeker een uit de oude doos. Het is echter nog steeds zeer relevant. Veel ouderen schrikken hiervan, want als kind kon je een theelepel van de olie uit levertraan nemen, en dat was niet het meest aantrekkelijke om te eten.

Leertraan

Levertraan is echter een bron van zowel vitamine A als D en beide zijn essentieel voor een gezond immuunsysteem. Je kunt je voorstellen dat niet iedereen dit in huis heeft, maar mijn grootmoeder wist ervan!

Appelciderazijn

Deze tip uit de keuken voor weerstand is misschien niet de meest aantrekkelijke, maar wel nuttig. Appelciderazijn heeft antibacteriële, antivirale en antifungale (schimmelwerende) eigenschappen. Het is aangetoond dat het effectief is tegen infecties veroorzaakt door E.Coli, Staphylococcus Aureus en de schimmel Candida Albicans. Momenteel wordt onderzocht in hoeverre appelciderazijn ook doeltreffend kan zijn tegen virussen.

heldere glazen fles met rode vloeistof naast gesneden citroen op blauw textiel

Het is dus duidelijk dat appelciderazijn het meest wordt gebruikt om bacteriële of schimmelinfecties te behandelen, maar vanwege de krachtige antioxiderende werking wordt het veel gebruikt.

Anijsmelk

Dit is een bekend middel tegen slaapproblemen en maagpijn. Melk is slijmerig, maar als je al last hebt van slijm is het niet aan te raden. Anijs kan gebruikt worden om constipatie te verlichten en werkt verkoelend. Wie herinnert zich niet de smaak van anijsmelk van je moeder in de dagen dat je niet kon slapen? Er is nog een duidelijk verschil tussen anijszaad en steranijs. Anijsblokjes die je op de markt koopt bevatten een aanzienlijke hoeveelheid suiker.

Anijsmelk

Wil je het aroma van echte anijs extraheren, dan moet je het een paar minuten koken. Natuurlijk kunt u ook plantaardige melk gebruiken, maar alleen echte melk bevat tryptofaan, een stof die helpt om te slapen.

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

0

Baking soda (zuiverszout) en lijm zijn twee gewone huishoudelijke artikelen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Baking soda kan worden gebruikt bij het koken, schoonmaken en zelfs als deodorant. Lijm kan worden gebruikt voor knutselen, reparaties en zelfs om zelfgemaakt slijm te maken. In combinatie kunnen deze twee voorwerpen een krachtig schoonmaakmiddel vormen. Om deze reinigingsoplossing te maken, meng je gewoon gelijke delen zuiveringszout en lijm. Voeg een beetje water toe om een pasta te maken en gebruik het om vuil en viezigheid weg te schrobben. Dit schoonmaakmiddel is perfect voor moeilijke klusjes zoals het schoonmaken van de oven of het verwijderen van hardnekkige vlekken. Bovendien is het niet giftig en veilig voor het milieu.

Mam vraagt het internet om haar te helpen met het openen van haar servieskast, DIT zijn de antwoorden

0

Laat alles vallen, wat je ook aan het doen bent want we hebben een situatie hier! Een huismoeder heeft een foto van de ‘onmogelijke te openen’ kast geplaatst en ze heeft jouw tips en hulp om deze te openen zonder deze kostbare porseleinen borden te vernietigen.

‘Een kast die nooit kan worden geopend, “- lees het onderschrift. Natuurlijk kun je nooit woorden als ‘nooit’ online plaatsen omdat al snel na het plaatsen een leger van goedhartige internetters in actie kwamen (16.000 reacties en 456 reacties) om deze dame te helpen met veilig borgen van haar servies.

Wat zou jij doen in deze situatie? Plaats je antwoord hieronder!

servieskast

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel vertrouwen. Immers moet je jullie kinderen alleen met deze persoon laten. Maar helaas zal dit koppel uit Maryland voortuin heel veel moeite hebben om iemand te vertrouwen met hun kleine baby, nadat er zich iets vreselijks afspeelden.

Toen de moeder en vader uit Maryland thuis kwamen, zagen ze grote blaren onder de voeten van hun kleine baby. Ze hadden geen idee hoe die blaren daar gekomen waren. Maar toen de blaren gingen opzwellen , werd het meteen duidelijk dat ze veroorzaakt waren door verbranding – dus het koppel belde meteen de politie.

Niemand anders had deze brandwonden veroorzaakt kunnen hebben dan de persoon die voor het laatst met de baby was, namelijk de oppas.

The Washington Post meldt dat de oppasser, een 36-jarige vrouw genaamd Imelda Ramos-Mendoza, gearresteerd is.

Volgens Charles Earle, zou de oppas de voeten van de baby verbrandt hebben met een frituurpan, omdat ze niet wou stoppen met huilen.

“Uit frustratie, hield ze de voetjes van de baby tegen de pan aan, toen ze tortillas aan het maken was,” vertelde hij aan The Washington Post.

De 36-jarige vrouw die al meer dan 2 jaar oppas was, wordt nu door de politie verder onderzocht, om te kijken om ze niet meer kinderen heeft mishandeld.

https://youtu.be/u9Qn_UsdYQ4

Doktoren gaven deze siamese tweeling 5% kans op overleven. Maar hoe ze er nu uit zien.. Wonderbaarlijk!

0

Toen de artsen Shyla en Selah Oglesby zagen op de echografie afbeelding, dachten ze vrijwel direct dat de zusjes het niet zouden overlezen.

tweeling

Ze reikten uit naar de ouders en vertelden dat de overlevingskans tussen de 2 en 25 procent lag.

Maar hun ouders gaven niet op. Onlangs hebben de meiden alweer hun tweede verjaardag gevierd!

Misty en Curtis Oglesby bezochten een arts voor een routine onderzoek in de 20ste week van haar zwangerschap.. Tijdens het uitvoeren van de echografie kwam de dokter tot een vreselijke conclusie. Misty was zwanger van een tweeling – maar niet zomaar een tweeling. De buikjes van de tweeling waren in elkaar gegroeid. De overlevingskans van de tweeling was nihil.

tweeling1

Shylah en Selah werden geboren met aparte harten en longen, maar deelden een lever. Ondanks dat er een groot team van artsen, gespecialiseerd in Siamese tweelingen was, zag het er niet goed uit.

Ga naar de volgende pagina om te zien hoe ze er vandaag de dag uit zien.

Heb jij ook zoveel last van hoesten en griep? Met deze nieuwe simpele huismethode ben je er zo vanaf!

0

Het is weer die tijd van het jaar wanneer er meer en meer mensen last hebben van griep, verkoudheid en hoesten.

griep-verkoudheid

Veel mensen kopen hoestbonbons om hun symptomen te verlichten totdat ze ontdoen zijn van hun zeurende hoest.

Maar er is een niet zo bekend middeltje dat veel beter werkt dan het zuigen op zuigtabletten die vol met suiker zitten.

Ga naar de volgende pagina om te zien hoe je dit moet maken!

Last van ongedierte tijdens de warme zomerdagen? Met deze tip is dat vanaf NU verleden tijd!

0

Ondanks dat vliegen over het algemeen allesbehalve vies zijn, worden deze insecten toch door velen van ons als vervelend of irritant ervaren. Als je bijvoorbeeld lekker in de tuin ligt te zonnen, en er plotseling eentje op je neus komt zitten. Maar hoe zorg je er dan voor dat insecten ver uit je buurt blijven? Ik heb al ontelbare manieren geprobeerd, inclusief dure bestrijdingsmiddelen die van alles beloven, maar vervolgens niet werken.

koper

Gelukkig zijn er ook duurzame en goedkope manieren om vliegen uit je buurt te houden. De mannen van ‘Useful’ hebben daar een geniale oplossing voor bedacht. Het enige wat je nodig hebt om vliegen te verdrijven uit je tuin is een plastic houdbaarheid zakje, een paar koperen munten, citroensap en wat keukenzout.

Als je deze spullen mengt en aan de deur hangt zullen de vliegen voor eens en altijd verleden tijd zijn. De reden hiervoor is dat vliegen een enorme afkeer hebben tegen een bepaalde zuurgraad (dit is waar het citroensap voor bedoelt is). In combinatie zorgen de geur en de glimmende kleur van de koperen munten ervoor dat vliegen ver uit de buurt van jouw huis zullen blijven!

9 waarschuwingssignalen en symptomen bij een beroerte die elke vrouw zou moeten weten!

Volgens de “National Stroke Association” zijn beroertes onder mannen de 5de meest voorkomende doodsoorzaak. Bij vrouwen is dit nog erger dan verwacht! Hierbij is het de 3de meest voorkomende doodsoorzaak. Om deze reden is het voor vrouwen erg belangrijk om de symptomen hiervan te kennen om er vroeg bij te zijn!

Een beroerte ontstaat op het moment dat een bloedprop de bloedtoevoer naar een bepaald deel van de hersenen belemmerd. Traditionele symptomen hiervoor waren hoofdpijn, gevoelloosheid in het gezicht en ledematen, misselijkheid, de hik, pijn op de borst en kortademigheid.

stroke-uitgelicht

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende Pagina!

Wie had ooit gedacht dat tandpasta voor zoveel dingen gebruikt kan worden. Kijk deze 20 verbluffende trucjes!

0

Wist je dat tandpasta voor veel meer dingen gebruikt kan worden dan alleen je tanden schoonmaken? Hieronder staan 20 verbijsterende trucjes waarmee tandpasta jou leven op een gemakkelijke en goedkope manier kan verbeteren.

uitgelicht-tandpasta

1. Zilverpoets.
Het schoonmaken van zilveren voorwerpen kan erg lastig en tijdrovend zijn. Om dit proces te vereenvoudigen kun je tandpasta gebruiken. Smeer een beetje tandpasta op het zilveren voorwerp, en het zal weer glanzen als nooit tevoren.

2. Auto koplampen.
Smeer de koplampen van de auto in met tandpasta, en ze zullen er als nieuw uitzien.

tandpasta-koplamen

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Dit stekelvarken werd net op tijd gered, wat er een jaar later gebeurd verbaasd iedereen!

Een stekelvarken genaamd Spiky zou een tragisch lot tegemoet komen nadat het in een val vast kwam te zitten bij een aardappelboerderij in Hoedspruit, in Zuid-Afrika.

De boer zag dat het dier zijn gewassen aan het opeten was, en zette vervolgens een val uit om het dier te vangen. Maar hij was niet van plan het beest in het wild uit te zetten. Spike was namelijk nog maar een baby en zou het niet lang overleven in het wild, dus de boer wist dat hij iets moest doen.

Dus in plaats van het beest te doden, belde hij de “Daktari Busch School” en “Wildlife Orphanage” en vroeg of zij voor het beest konden zorgen.

Daktari zorgt voor gewonde en achtergelaten dieren in Zuid-Afrika. Ze leren ook lokale kinderen hoe ze voor de dieren en hun omgeving moeten zorgen.

Ian en Michele Merrifield werken bij Daktari en boden aan om Spikey te adopteren.

Ian en Michele hadden nog nooit voor een stekelvarken gezorgd, dus begonnen ze boeken te lezen, zodat Spikey kon opgroeien tot een gezond stekelvarken.

Ze gaven Spikey eerst te eten via een fles, maar het duurde niet lang voordat hij hard voedsel at. En wat hield hij van eten zeg!

Spikey werd meteen populair onder de kinderen op school. Grotendeels at en sliep Spikey, maar hij speelde ook af en toe met de kinderen.

Spikes hield van knuffelen, net als een puppy. En hij was zo gelukkig als hij bij iemand op schoot zat en geaaid werd.

Wil je dit verhaal verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Hij begint dit wereldberoemde lied op zijn panfluit te spelen. Het moment toen ik het hoorde, kreeg ik OVERAL kippenvel!

0

“Amazing Grace” is een lied dat de meesten van ons ongetwijfeld zullen kennen. Maar toch is er iets bijzonders aan de versie die je zometeen gaat horen. Het hele lied wordt namelijk uitgevoerd op een panfluit.

Als je dit instrument ziet, denk je waarschijnlijk aan een straatband. Toch wil ik met deze video laten zien dat je ontzettend veel verschillende tonen kunt maken met welk instrument dan ook.

fluit

Bijna iedereen kent dit nummer wel. Maar deze versie is wel heel speciaal. Hij wordt namelijk vol passie gespeeld op een panfluit.

Amazing Grace is een Christelijke hymne en staat vaak op kerst cd’s. In deze video speelt David Döring het prachtige lied in op een berg. Het lijkt zo makkelijk als hij het zo zuiver speelt, maar dat is het vast niet!

De muziek past ook precies bij de geweldige omgeving, het laat je helemaal tot rust komen en je voelt je één met de natuur. In de video laten ze ook geweldige beelden van de omgeving zien, zoals van het meer en de bergen.

Vind jij dit ook zo’n mooi lied? Deel dit bericht dan met je vrienden en laat ze ook genieten van deze muziek.

Deze Japanse methode maakt je lichaam volledig vrij van gifstoffen. Dit kan IEDEREEN maken!

Volgens een eeuwenoude Aziatische methode zijn de voeten verbonden tot alle organen in het lichaam. Ze worden ook wel omschreven als ons tweede hart.

Er lopen duizenden zenuwuiteinden van ons lichaam naar onze voeten. Ze worden daarom ook gezien als therapeutische punten. Researchers zijn tot de conclusie gekomen dat het mogelijk is om ons lichaam te reinigen van gifstoffen via onze voeten.

gifstoffen1

De methode? Detox pleisters. En het mooiste is nog dat iedereen deze pleister kan maken. Dit is een makkelijk recept die je kan maken van producten die de meesten van ons thuis hebben liggen. En voor degenen die dat niet hebben: ze zijn bij elke plaatselijke supermarkt te krijgen!

Ik ga het in ieder geval snel uitproberen!

Dit heb je nodig:

-Uien
-Knoflook
-Ongeveer 200ml water
-Lijm dressing
-Sokken

Bekijk de instructies op de ‘Volgende Pagina!

Koppel maakt onwijs bijzondere ervaring mee wanneer een onverwachte bezoeker hun bootje bezoekt…

0

Ze zeggen dat de hond de beste vriend is van de mens, maar na het zien van onderstaand filmpje lijkt het erop dat er misschien nog zo’n dier is.

In het onderstaande filmpje welke al meer dan 10 miljoen keer is bekeken is een koppel gezellig aan het varen, wanneer er plots iets hun kant op zwemt. Wanneer ze beter kijken zien ze dat er een klein zeehondje zwemt en besluiten te stoppen.

zeehond

De zeehond had alleen andere plannen want hij klimt hun boot in en besluit ze te knuffelen! Deze bijzondere ervaring duurt ongeveer een uur en ik kan precies begrijpen waarom het koppel dit een ontzettend bijzondere ervaring noemt.

Bekijk hieronder het filmpje:

Heb jij ook wel eens last van een koortslip? Met dit middeltje ben je daar binnen 24 uur vanaf!

Er zijn veel mensen die vaak en veel last hebben van een koortslip. In de winter- en herfstperiode komt dit vaker voor dan de andere periodes in het jaar. Het probleem is alleen dat je dit altijd krijgt op momenten wanneer het nou niet echt uitkomt.

Tegenwoordig zijn er veel producten op de markt verkrijgbaar die claimen te helpen tegen koortslip. Deze doen producten hebben helaas niet altijd het gewenste effect dan je zou hopen. Bij de apotheek zijn er allerlei verschillende zalfjes, crèmes en andere middeltjes verkrijgbaar. Deze zijn helaas best prijzig en niet altijd even effectief dan je zou hopen. Daarom hebben wij voor jou een betere, natuurlijke en goedkopere oplossing gevonden om binnen één dag van je koortslip af te komen.

koortslip

Het mooiste is misschien nog wel: De meeste ingrediënten heb je waarschijnlijk al in huis. Dat maakt deze truc ook zo eenvoudig en goedkoop! Deze tips heb ik al aan verschillende familieleden en vrienden verteld en iedereen is er razend enthousiast over.

Bekijk deze handige tips en de ingrediënten op de volgende pagina!

Hij heeft slechts 2 minuten om de hele cake te decoreren. Wat hij dan doet? NIET te geloven!

0

Als je nog maar 2 minuten had om een volledige cake te decoreren, wat zou je doen? Ik zou er persoonlijk een zooitje van maken.. Maar precies om die reden is het volgende filmpje van Chef Tony zo ontzettend handig. De meester chef laat zien hoe makkelijk het is om een cake te decoreren, in minder dan 2 minuten!

Natuurlijk heet Chef Tony het behoorlijk in de vingers als het aankomt op presentatie. Het ligt allemaal aan de techniek die je gebruikt! De video laat zien hoe de attributen het werk voor je doen. Niet alleen ziet het eindresultaat er behoorlijk smakelijk uit, het is ook nog eens een lust voor het oog..

cake

In de volgende video kan je zien hoe Chef Tony je alle stappen een voor een laat zien. Dus als jij de volgende keer tijd tekort komt kunnen de technieken van Chef Tony je behoorlijk uit de brand redden! Het decoreren van taarten en cakes kan ook zo bevredigend zijn…

Kijk en geniet!

Ze vraagt aan de hond of ze de kat kan halen – wat de hond dan doet laat miljoenen luidkeels lachen

0

Honden zijn heel erg loyaal en vaak luisteren ze goed als hun baasje ze wat vraagt, mits ze goed getraind zijn. Ze staan altijd klaar om ons op te vrolijken en het is niets voor niet dat we de hond de beste vriend van de mens noemen.

Katten daarentegen, die luisteren lang niet even goed. Katten hebben dienaren in plaats van baasjes wordt wel een gezegd. Katten zijn ook hartstikke leuke beesten om als huisdier te hebben hoor, maar het kan best frustrerend zijn als ze niet luisteren.

Daarom vroeg de man uit de onderstaande video zijn hond om hulp toen de kat niet naar binnen wou komen. De hond heeft een manier om hem binnen te krijgen. Zoiets hebben wij nog nooit gezien!

De video is ontzettend grappig! Miljoenen mensen hebben hem als gezien op YouTube. Kijk hem zelf snel hieronder en deel hem natuurlijk even met je vrienden en familie op Facebook!

Vrouw overlijdt in het ziekenhuis, maar wat de kameras dan vastleggen zal je kippenvel geven!

0

De dood is onvermijdelijk, en soms erg angstaanjagend.

De dood wordt ook vaak omgeven door mythes – en hoe vaak rare spirituele ervaringen ook worden ontkracht, blijven ze nog altijd bij mensen in het achterhoofd, en het hart hangen.

Volgens één van deze mythes, zou de ziel 21 gram wegen – omdat onze lichamen 21 gram lichter worden nadat we dood gaan.

Enige tijd geleden, heeft een verborgen kamera in een Chinees ziekenhuis iets heel aparts vastgelegd. Deze video is erg vaak gedeeld op het internet en is nu al meer dan 10 miljoen keer bekeken.

In de video zie je een vrouw die recentelijk is overleden, op een ziekenhuisbed liggen. Maar 14 seconden later, zul je iets heel vreemds zien.

Sommige geloven dat dit de ziel is van de vrouw, die haar lichaam verlaat, andere beweren dat dit een geest is.

Of deze video nou echt of nep is – zullen we waarschijnlijk niet te weten krijgen. Maar één ding is zeker, en dat is dat je hier zeker de rillingen van zult krijgen.

Doe dit voordat je tanden gaat poetsen, en bespaar geld op de tandarts!

Ook al gaat niet altijd alles om het uiterlijk, we zijn het meestal allemaal over 1 ding eens: we zouden allemaal wel wittere tanden willen hebben.

Veel mensen zorgen niet goed genoeg voor hun tanden op een of andere manier. Volgens de “Centre for Disease Control”, hebben er in de VS 47,2% van alle volwassenen boven de 30 een bepaalde vorm van parodontitis.

Er is echter 1 product dat wonderen schijnt te verrichten voor de gezondheid van je gebit en je verkleurde tanden.

Wat is dit wonderproduct? Het is kokosolie!

Om de hele tijd naar je tandarts te gaan voor behandelingen van een slecht gebit kan tegenwoordig erg duur zijn.

Maar er zijn trucjes die de gezondheid van je gebit kunnen versterken, los van elke dag je tanden poetsen.

1

Kokosolie kan de verkleuring van de tanden op een compleet natuurlijke manier tegen gaan zonder je glazuur aan te tasten.

Verder kan het ook zeker geen kwaad dat het ervoor zorgt dat je adem frisser gaat ruiken.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

Een vreemde duwt zijn zoon in een tas om hem te kidnappen, maar dan neemt de vader wraak

De ergste nachtmerrie die je als ouder zou kunnen hebben, is als je kind verdwijnt. Bij en vader genaamd Ron Kraus uit Indiana, werd deze nachtmerrie recentelijk waarheid, nadat een vreemde zijn zoon Ryker probeerde te kidnappen.

Maar het snelle ingrijpen van Ron heeft het leven van zijn zoon gered.

Nu wordt de vader wereldwijd geprezen door zijn snelle aanpak. Terwijl de politie ondertussen op zoek is naar de kidnapper.

Het was een warme zomerse dag, toen de familie Kraus de eerste verjaardag van hun zoon aan het voorbereiden waren in de tuin.

Opeens stopte er een auto voor hun huis, waar een vreemde uitkwam. De vreemde zei tegen Ron dat zijn motor oververhit was geraakt en of hij wat water kon krijgen om de radiator af te laten koelen.

Ron was erg vriendelijk tegen de vreemde en vermoede niks gevaarlijks. Ondertussen was zijn zoon buiten voor de deur aan het spelen, en Ron draaide zich heel even om, om water te halen. Maar toen zag hij het ondenkbare in zijn ooghoeken.

De vreemde had Ryker opgetild – en probeerde hem in een weekendtas te doen. Op hetzelfde moment draaide hij zich om en begon naar zijn auto toe te rennen.

Alles gebeurde maar in een paar seconden.

Er was een afstand van ongeveer 30 meter tot de auto. Ron was in paniek, en dacht dat als hij de man niet kon stoppen voordat hij bij zijn auto zou zijn, dat hij zijn zoon nooit meer terug zou zien.

Ron rende sneller dan hij ooit in zijn leven gedaan had. Hij kon gelukkig de man onderscheppen en sloeg hem tegen zijn hoofd.

De man viel op de grond en liet Ryker vallen. Ron pakte zij zoon op en rende terug naar zijn huis om hem Ryker daar op te sluiten. Daarna belde hij de politie.

Toen de politie arriveerde, was de man verdwenen. Hij was ontsnapt – maar Ryker was gelukkig veilig. De politie is nu op zoek naar de man die probeerde Ryker te ontvoeren.

“Ik hoop dat hij gepakt wordt, en dat ze hem stoppen voordat hij dit nog een keer doet,” vertelde Ron aan CBS Chicago.

Bekijk hieronder de video van dit incident:

Gooi je koffiedik niet weg voordat je deze 15 handige manieren ziet wat je er allemaal mee kunt!

Voor vele van ons is koffie het gene wat ons uit bed krijgt. De gedachten aan vers gemalen, en een glas of 2 helpt ons weer om de wereld aan te kunnen.

Maar na het ochtendritueel, gooi je waarschijnlijk het koffiedik in de vuilnisbak toch? Na het lezen van dit artikel zul je alles zien wat je met dit koffiedik kunt, en zul je wel 2 keer nadenken voordat je dat weggooit.

Tegenwoordig zijn we steeds meer gefocust op recyclen en hergebruiken, binnen onze samenleving. Deze tips zullen echt de moeite waard zijn.

Naast de vele voordelen die het met zich meebrengt voor de duurzaamheid van de omgeving, zijn er nog tal van slimme manieren om koffiedik goed te kunnen gebruiken.

uitgelicht

1. Het maken van een luxe zout scrub.

Het maken van dingen vanuit het niets voelt altijd goed, en deze luxueuze zout scrub zorgt ervoor dat je lichaam zacht en glad uitziet, maar ook erg lekker gaat ruiken.

Meng 3 kopjes grof zout met 2 kopjes gedroogd koffiedik, en 2 kopjes olie, en je bent klaar om het te gebruiken. Je kunt elke soort olie hiervoor gebruiken.

2. Voorkom gladde en ijzige oppervlakten.

Het lopen op ijzige trottoirs en opritten, rond deze tijd van het jaar kan erg gevaarlijk zijn. Waarom zou je hier tegen niet wat koffiedik strooien op de oprit? Net als zand, zal koffiedik ervoor zorgen dat je schoenen meer grip zullen hebben. Verder zorgt het zuur in de koffie ervoor dat het ijs sneller zal gaan smelten.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

De vorm van je nagels kan de waarheid over jouw persoonlijkheid aan het licht brengen – Wat denk jij?

Als je jouw vingernagels vergelijkt met die van degene naast je, dan zul je verbaasd zijn over hoe anders ze er wel niet uitzien.

En als je dan naar de nagels van je vrienden kijkt dan zul je zien dat sommige vierkante nagels hebben, andere weer ronde nagels, en weer andere hebben driehoekige nagels.

Je zult misschien denken dat de vorm van iemands vingernagels niet zoveel betekent, maar dan heb je het goed mis. Het blijkt namelijk dat je nagels heel veel zeggen over je persoonlijkheid. Dus als je jezelf of iemand anders beter wilt leren kennen, kijk dan naar de vingernagels, en blijf doorlezen.

Er zijn net zoveel verschillende vormen vingernagels als dat er mensen zijn, maar ze kunnen wel onderverdeeld worden in zeven basis vormen, die erg veel onthullen over je persoonlijkheid. Je zult verbaasd zijn hoe goed dit werkt. Dus de vraag nu is, tot welke groep behoor jij?

1. Lange nagels

Je bent erg social en makkelijk om mee om te gaan, dus de meeste mensen voelen zich comfortable in jou bijzijn. Je bent ook een romanticus die creatief is en erg van dromen houdt.

2. Brede nagels

Je weet exact wat je in het leven wil, en je bent erg goed in staat om hier keihard voor te werken. Je bent ook erg rechtdoorzee met mensen, wat een aantrekkelijke kwaliteit kan zijn. Maar je bent niet bang om iemand eerlijke feedback te geven.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

14 katten die maar weer eens bewijzen dat het hun allemaal helemaal niks kan schelen

0

Katten zijn geweldige dieren, maar ze staan er wel bekend om dat ze nooit willen luisteren naar hun baasje (of iemand anders).

Het maakt niet uit wat je gepland hebt – een elegant diner voor de beste vrienden, een zelfgemaakte taart bakken of een rustgevende avond puzzelen – als je kat niet in een goede bui is, kun je deze plannen wel op je buik schrijven.

En het maakt ook niet uit wat iemand denkt, katten zijn altijd de baas. Ze kiezen zelf de plek uit waar ze gaan slapen, en daar heeft niemand wat op in te brengen.

Maar is dat juist niet waarom we zo van katten houden? Hieronder zie je 14 katten die overal lak aan hebben!

1. Het bovenste bed is bezet. Neem die hieronder maar…

2. Drie maal raden wie hier de baas is!

3. Dit is pas een stoere kat zeg!

4. “Het lijkt erop dat ik eindelijk de kastenbak uit mijn dromen krijg!”

Wil je nog meer geweldige fotos zien? Klik dan op volgende pagina!

4 redenen waarom zwangere vrouwen dagelijks intiem moeten zijn. IEDEREEN zal hier profijt bij hebben!

Iedere vrouw kijkt uit naar het moment om kinderen te krijgen. Moederschap is ook het mooiste cadeau wat een vrouw kan krijgen. Dat geldt in ieder geval voor de meeste vrouwen.

Maar een zwangerschap is niet makkelijk. Niet alleen zorgt het voor stemmingswisselingen, het is voor vrouwen natuurlijk niet leuk om een buikje te krijgen.

intiem

Toch zijn er een aantal manieren om de zwangerschap iets te verzachten. Misschien hebben sommigen van jullie wel eens gehoor dat intimiteit vermeden moet worden tijdens de zwangerschap. Nou, ik kan je vertellen dat dat onzin is! Het is namelijk ontzettend gezond, en heeft talloze voordelen.

Daarom heb ik 4 redenen uitgezocht waarom iedere vrouw wekelijks intiem moet zijn met haar partner welke je op de volgende pagina kan zien.

Moeder vindt een mysterieuze brief in de speelgoed winkel – Als ze leest wat erop staat raakt ze in shock!

0

Tot de dag van vandaag, kan ik me nog steeds herinneren, hoe speciaal het voelde, toen ik als klein kind in een speelgoed winkel kwam. Ik hield ervan om naar al die poppen, LEGO en teddy beren te kijken. En als het een beetje meezat, mocht ik iets uitzoeken van mijn een van mijn ouders.

Maar toen een moeder genaamd Bonita Ortega laatst naar een speelgoed winkel ging, gebeurde er iets wat ze niet snel meer zal vergeten – En deze gebeurtenis blijft een herinnering hoe waardevol het leven wel niet kan zijn.

Bonita wou haar 2 jaar oude zoontje opvrolijken met nieuw speelgoed, nadat hij zijn been had gebroken. Nixon houdt van de film “Cars”, en liep daarom rechtstreeks naar de “Cars” afdeling. Maar eenmaal daar aangekomen, zag ze iets wat haar aandacht trok.

Het was een envelop, en Bonita zag dat er wat op geschreven was. Uit nieuwsgierigheid liep ze erop af en las wat erop stond.

“Alsjeblieft, gebruik dit geld om iets te kopen, ter ere van ons zoontje Henry, die 4 geworden zou zijn op 2 maart 2017.”

Bonita kon haar ogen niet geloven, en keek meteen om zich heen, of de persoon die de envelop geschreven had nog aanwezig was.

“Vol ongeloof keek ik om me heen, gevult met zoveel emoties, dat ik spontaan tranen in mijn ogen kreeg. Ik leefde zo erg mee met de familie van Henry, en ik ben zo dankbaar dat mijn Nixon, dit kleine jongetje kon eren,” schreef ze op Facebook.

Bonita kocht met het geld een garage van de film “Cars”. Hij was hier zo blij mee, en speelt hier tot de dag van vandaag continu mee.

“Ik wou dat ik Henry’s ouders persoonlijk kon bedanken, en ze vertellen hoe dankbaar ik ze hiervoor ben, en dat ik het echt een heel mooi gebaar vind,” schreef Bonita.

Sinds dat Bonita haar verhaal deed op Facebook, heeft de post al meer dan 34.000 likes gekregen. En ik hoop echt dat de ouders van Henry dit bericht zullen lezen, en zullen weten hoe blij Nixon met dit kado is!

Moeder ontvangt een belletje vanuit het brandende gebouw in Londen – Het was haar dochter om afscheid te nemen

Het catastrofale vuur dat vorige week in de Grenfell Tower in Londen uitbrak, kostten 79 mensen levens en ongeveer 30 mensen werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Gedurende de uren dat het vuur door het gebouw raasden, waren veel familieleden van mensen die daar woonden erg bezorgd. Één van deze mensen was de moeder van de 27-jarige Gloria Trevisan, die een belletje van haar dochter kreeg met haar laatste afscheidsbericht. Nu deelt ze haar verhaal met ons.

Het leven van de 27-jarige Gloria Trevisan was pas net begonnen. Gloria en haar vriend Marco, waren beide van Italië naar Londen verhuisd, waar ze allebei werkten als architecten. Maar ze waren pas 3 maanden in Londen toen het ondenkbare gebeurden.

Toen het vuur uitbrak waren Gloria en Marco in hun appartement op de 23ste etage van de Grenfell Tower. Toen de vlammen razendsnel het gebouw overnamen, realiseerde zij en vele anderen dat ze hier niet meer aan konden ontsnappen.

Gloria belde wanhopig en bang verschillende keren haar moeder op in Italië. Toen het vuur het appartement van haar en Marco bereikten, belde ze nog een laatste keer. “De vlammen zijn in de woonkamer,” zei Gloriq. Daarna nam ze afscheid van haar moeder. Hierna zijn er geen belletjes meer gekomen, en de lichamen van zowel Marco als Gloria zijn nog niet gevonden.

Na het uitbreken van het vuur, hadden veel mensen het over de mensen die geen schijn van kans op overleven hadden, omdat zij op de hoogste etages woonden waar de brandweerlieden niet bij konden komen. Gloria en Marco bevonden zich onder deze ongelukkigen.

Volgens het hoofd van politie Stuart Cundy, kan het wel weken of zelfs maanden duren voordat het dodental definitief kan worden vastgesteld, zo reporteert ABC News.

Onze gedachten gaan uit naar de slachtoffers en nabestaanden. Mogen zij rust vinden en nooit vergeten worden.

Ze sprenkelt een vreemd middel over haar matras. Het eindresultaat? WOW!

0

Niets voelt lekkerder dan de eerste nacht in je verse verschoonde bed te slapen. Maar heb jij er wel eens over gedacht om je matras schoon te maken? Of wil je het wel maar weet je gewoonweg niet hoe? Lees dan maar eens verder!

We denken er weinig over na, maar zo’n 1/3 deel van je leven breng je door op een matras. Ontzettend veel tijd dus, maar geef jij je geliefde matras ook de liefde die het verdient?

matras

Persoonlijk is het wel eens door mijn hoofd gegaan om mijn matras schoon te maken, maar ik wist eigenlijk nooit hoe ik dit het beste kon aanpakken. Het lijkt me sterk dat er in de plaatselijke supermarkt een middel te koop is, speciaal ontworpen om je matras schoon te maken.

Totdat ik op deze video stuitte! Dit heeft mij zoveel tijd en moeite bespaard.. In de video laat “Clean My Space” zien hoe je het makkelijkst je matras als nieuw kan laten lijken.

DIT moet je doen als je telefoon in het water valt. Hoe kan het dat ik deze tips niet eerder wist?!

0

Laten we eerlijk zijn: Een kapotte telefoon is één van onze grootste nachtmerries. De meeste van ons zullen het ongetwijfeld wel eens meegemaakt hebben. Je rent richting het zwembad en net als je het water in springt realiseer je je dat je telefoon nog in je zak zit!

Al die prachtige foto’s en video’s, net als al je contacten en apps zijn verloren. In veel gevallen dekt een gewone verzekering niet zomaar waterschade. Maar geen paniek! Ik heb een aantal belangrijke tip voor jullie op een rijtje gezet hoe je eventuele schade kan vermijden.

#1. Haal het onmiddellijk uit het water!

Klinkt logisch, maar soms denken mensen dat het kwaad al geschied is. Maar vergeet niet: Iedere seconde telt!

#2. Zet je telefoon direct uit

In veel gevallen zal je telefoon zichzelf afsluiten als deze in contact komt met water. Als dat niet zo is, twijfel niet en verwijder direct de batterij.

Verder lezen? Druk dan op ‘Volgende Pagina!

Dit meisje van 12 wordt op school “monster” genoemd. 15 jaar later shockeert ze iedereen met haar fotos!

0

Op de basisschool, kwamen Aly Stosz’s vrienden amper tot haar schouders.

Ze was altijd het langste kind van de klas – en tegen de tijd dat ze de middelbare school bereikte was ze al 1,90 meter.

Aly’s lengte maakte haar niet populair op school. In tegendeel zelfs, Pestkoppen pestten haar en noemde haar voor dingen uit als “Monster” en “Godzilla”.

“In het verleden zouden mensen mij pijn doen als ze iets slechts over mijn lengte zouden zeggen,” vertelde Aly aan de Barcroft Media.

Maar nu lacht zij als laatst, en heeft ze haar pestkoppen overwonnen.

Tijdens haar schooljaren, was Aly altijd de langste student van de klas. Ze heeft veel pesterijen te verduren gehad in de gang. En zelfs simpele dingen als winkelen voor kleding en het zoeken naar de juiste maat kan echt een nachtmerrie voor haar zijn.

De pesterijen maakten haar jeugd erg zwaar, maar vandaag de dag heeft ze dat allemaal overwonnen, en is ze een veel sterker persoon geworden.

“Ik lach er nu om, maar toen der tijd raakte me het wel heel diep. Maar uiteindelijk ben ik er een veel sterker persoon door geworden,” zegt ze.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Hij giet een vreemd mengsel door een pasta zeef heen. Wat hij ervan maakt? GEWELDIG!

0

Soms heb je maar een klein ideetje nodig om iets groots waar te kunnen maken. Soms begint dat kleine idee met oude gebruikte krijtjes om mee te kleuren. Zijn geniale idee kwam op een dag toen hij in een restaurant zat waar ze oude gebruikte krijtjes weggooiden zonder er ook maar iets mee te doen.

Hij wist in zijn hart dat er een betere oplossing voor moest zijn, dus begon hij met het verzamelen van al die oude krijtjes. Hij besloot om ze vervolgens helemaal om te laten smelten om er vervolgens iets geweldigs mee te doen!

krijt

“Het was zo ongelooflijk zonde om te zien hoe al deze bruikbare krijtjes voor mijn neus weg werden gegooid,” aldus Ware. “Op dat moment kreeg ik een ingeving, er MOEST iets zijn waar ik ze voor kon gebruiken, al was het puur om te recyclen.”

Hij startte het programma “Grayon Initiative op, een initiatief met inmiddels honderden vrijwilligers die de krijtjes overal vandaan weten te halen. Nadat hij de krijtjes op kleur heeft omgesmolten, maakt hij er vervolgens nieuwe van om deze uit te delen aan zieke kinderen in verschillende ziekenhuizen door het hele land, gratis. Sinds de start van zijn initiatief komen er wekelijks tientallen kilo’s van oude gebruikte krijtjes van restaurants en scholen binnen. De rest gebeurt allemaal in zijn eigen keuken.

Neem hieronder een kijkje hoe het precies in zijn werk gaat.

Irriteer jij je ook altijd aan de kauw geluiden van je wederhelft? Dan heb je HIER last van!

0

Betrap jij jezelf ook wel eens erop dat je je plotseling enorm irriteert aan de kauw geluiden van iemand anders? Sommigen irriteren zich eraan, maar kunnen zichzelf nog enigszins inhouden. Anderen kunnen echter in woede uitbarsten.

kauwen

Maar maak je geen zorgen! Je bent namelijk lang niet de enige die hier last van heeft. Het betekent alleen maar dat je waarschijnlijk lijdt aan een stoornis die misofonie heet. Mensen die deze stoornis hebben kunnen wat gevoeliger zijn voor bepaalde (selectieve) geluiden.

En, zo blijkt, mensen die met dit probleem te maken hebben kunnen in woede uitbarsten wanneer ze geluiden horen waar ze niet tegen kunnen. Voor velen is deze stoornis gelinkt aan geluiden die geproduceerd worden wanneer je eet.

Dus de volgende keer als je je dood loopt te ergeren

gifje1

Bedenk dan, het ligt inderdaad aan jou

gifje2

Verpleger wordt gek van zeurende patiënten en post deze eerlijke beelden van de EHBO!

Vandaag de dag is de druk die op de EHBO gelegd wordt overweldigend.

Er is een tekort aan bedden, personeel die veel te lange dagen maken en lange wachtrijen.

Maar er is ook nog een ander probleem namelijk, mensen die meteen naar de EHBO gaan terwijl ze eigenlijk een afspraak zouden moeten maken bij de huisarts.

Toen één verpleger het zat was dat mensen begonnen te klagen over de lange wachtrijen bij de EHBO, reageerde hij met fotos die een eerlijk beeld scheppen van hoe het er bij de EHBO aan toe gaat, en postten die op Facebook.

Als je ziek bent moet je altijd hulp zoeken. Dat is logisch. Maar zoals iedereen weet, is het moeilijk of wel niet onmogelijk, om zelf in te schatten hoe ziek je nou eigenlijk wel niet bent.

Moet je de dokter bellen? Of moet je met spoed naar de EHBO?

Helaas wordt de gezondheidszorg beperkt en worden veel ziekenhuizen geteisterd met lange wachtrijen, kleinere budgetten, overwerkt personeel en een tekort aan verplegers/verpleegsters.

De situatie in Duitsland verschilt hier niet veel van. Daar werd een verpleger genaamd Kay Muller gek van alle patiënten die de EHBO bezochten terwijl ze eigenlijk helemaal niet heel ziek waren.

Dus postten hij realistische fotos waarop te zien was hoe een leven-op-dood situatie er echt uitziet.

“En weer, had ik een patient die begon te klagen dat hij 2 uur lang moest wachten in bij de EHBO. Ik ben er heilig van overtuigd dat hij echt wel een paar uur kon wachten met zijn loopneus en zijn verhoging.”

“Ik zou hem graag deze foto willen laten zien. Dit, mijn vrienden, dit is hoe een echt noodgeval eruit ziet. Je zou naar je huisarts of naar de huisartsen post moeten gaan voor je neus, en niet de EHBO bezoeken. Dit klinkt misschien hard, maar ik denk dat het nog beangstigen is dat mensen continu alles voor lief nemen.”

Nu word het bericht van de verpleger wereldwijd gedeeld

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208307345896726&set=a.2158517037920.2101374.1096332510&type=3

Hij brengt een patiënt naar zijn ziekenhuiskamer – maar wat de camera vastlegt gaat de hele wereld over

0

We leven in een tijd waarin compassie en zorg voor anderen schaars is. Nou ja, in ieder geval als je gelooft wat we te horen op het nieuws. En terwijl de wereld een donkere plaats kan zijn, zijn er nog bakens van licht, overal om ons heen.

lindon

Net zoals een ziekenhuis werknemer genaamd Lindon Beckford. Hij heeft een hart van goud-en de stem van een engel.

Al meer dan 30 jaar, maakt Lindon mensen gelukkig in een ziekenhuis in Boston. Zijn taak bestaat voornamelijk uit het vervoeren van mensen uit hun kamers naar de operatiekamer en de terug.

ziekenhuis-werknemer

Omdat de reis naar de operatiekamer een van de meest ontmoedigende reizen is die een persoon kan hebben, is de rol van Lindon erg belangrijk. En hij heeft dit al decennia lang bijzonder goed gedaan.

Ga naar de volgende pagina om zijn prachtige filmpje en stem te horen…

Politie: 2 kleine jongetjes zitten op een fiets, wat ze dan doen is verschrikkelijk. “Help de daders te vinden”

0

De 2 9-jarige jongetjes die je zo onder in het filmpje gaan zien worden gezocht, ze waren namelijk op de fiets en randde een vrouw aan. Dit hebben ze in Diemen zuid, bij Amsterdam in de buurt gedaan. De politie vraagt vriendelijk dit bericht verder te delen om zo de dader te kunnen vinden.

[sociallocker id=”1958″]
[/sociallocker]

Dit 14-jarige meisje koopt en renoveert deze camper, bekijk nu het verbluffende resultaat

Als de zomervakantie weer aanbreekt, weten veel studenten niet wat ze moeten doen met hun vrije tijd.

Sommige tieners nemen een zomerbaantje, terwijl anderen gaan kamperen, of op vakantie gaan met hun ouders.

Maar de 14-jarige Ellie Yeater, uit West Virginia, wist precies wat ze wou doen tijdens haar zomervakantie.

Ze zou haar tijd spenderen aan het vervullen van haar droom, om een oude camper te transformeren in een prachtige plek waar ze met haar vrienden zou kunnen hangen.

En het resultaat? Één woord: PRACHTIG!

In de zomer van 2016, besloot de 14-jarige Ellie Yeater een camper uit 1974 kompleet te renoveren.

Ze kocht deze camper met het geld dat ze voor haar verjaardag had gekregen, en veranderde dit in haar eigen speciale plekje.

Het renoveren van de binnenkant zou het meeste werk zijn.

Al het meubilair was onaangeraakt gebleven sinds de jaren zeventig en moesten echt grondig gerenoveerd worden.

“Er zou veel werk ingestoken moeten worden… heel veel werk,” zo vertelde Ellie’s moeder, Lori aan Woodcraft.

Maar Ellie was klaar om het project van haar dromen aan te gaan, en ze begon met het schuren van de vloeren.

Haar vader en haar broer zijn beide ervaren verbouwers, en ze stonden steeds paraat om haar te helpen en haar de juiste richting op te sturen.

Na het schuren van de vloeren en het verwijderen van de rotte gedeelten, werd het tijd om de camper te decoreren.

Het eerste wat Ellie wou veranderen was de kleur van de camper.

Wil je dit artikel verder lezen, en nog meer prachtige fotos zien? Klik dan op volgende pagina!

Deze originele manier om een watermeloen te ‘villen’ zal IEDEREEN op feestjes verbazen. Dit is geniaal!

0

Het is een gewoonte geworden om op feestjes een zelf-gemaakte traktatie mee te nemen voor de gasten. De ene keer ben je verantwoordelijk voor het voorgerecht, het hoofdgerecht of het toetje.

Als dit aan ons gevraagd wordt, wil je natuurlijk met iets bijzonders aankomen. Want laten we eerlijk zijn, niet alleen steel je (een klein beetje) de show. Het is ook nog eens een leuk gespreksonderwerp als je iets hebt meegenomen waar de gasten gewoon geen link aan kunnen leggen. Benieuwd hoe je een watermeloen op deze originele manier vilt? Het kost je maar tien minuutjes!

watermeloen

We hebben over de maanden heen al talloze video’s voorbij zien komen hoe je bepaalde fruitsoorten op een leuke en/of makkelijke manier kan snijden. Je hebt talloze variaties waar je mee aan de slag kunt, maar zo één als deze heb ik nog NOOIT gezien!

Benieuwd hoe het gaat? Kijk maar eens mee.. Het is een stuk makkelijker dan je zou denken!

Ook zo genoten van deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

DEZE 7 dingen verraden alles over je persoonlijkheid!

0

Laten we nou eerlijk zijn. Sommige dingen doen we over en over, zonder er echt bij stil te staan, zijn het gewoontes van ons geworden.

Neem bijvoorbeeld het verwisselen van een rol wc papier. Elke keer als ik een rol wc papier thuis moet vervangen, hang ik het op dezelfde manier op als voorgaande keren. Als iemand anders deze rol op een andere manier ophangt, draai ik het meteen om op de manier waarvan ik denk dat het hoort. Tot nu dan… Ik heb er eerlijk nooit bij stilgestaan, maar de manier hoe ik het ophang verteld blijkbaar erg veel over mij.

Wat blijkt nu? Er zijn nog veel meer van dit soort kleine dingen die veel kunnen verraden over onze persoonlijkheid. Hier zie je 7 gewoonten die veel zeggen over onze persoonlijkheid.

1. De manier waarop je slaapt.

Als je normaal gesproken op je rug in slaap valt, betekent dat dat je een rustig persoon bent. Mensen die op hun rug slapen hebben vaak meer zelfvertrouwen, en een goed zelf beeld. Ze zijn klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en nieuwe informatie op te nemen. Maar als ze tijdens het slapen hun armen en benen uitsteken, kunnen ze arrogant zijn.

Het slapen in een foetus houding, met je armen en benen ingetrokken, is een teken dat je angstig bent en je onveilig voelt. Je voelt je dan beter als je weet dat er iemand achter je staat en je beschermt in het leven. Aan de andere kant als je op je buik slaapt, betekent het meestal dat je een persoon bent die de leiding neemt. Mensen die op hun buik slapen houden ervan om de leiding te nemen in bepaalde situaties, en denken dat hun mening superieur is. En omdat ze slecht tegen kritiek kunnen, kunnen ze erg eigenwijs zijn.

Mensen die op hun zij slapen zijn analytisch en betrouwbaar. Ze kunnen zich makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties, en ze kunnen makkelijk slecht nieuws verwerken.

Wil je nog meer persoonlijkheidstrekjes zien? Klik dan op volgende pagina!

Dit monster sleurt zijn hond mee achter zijn elektrische rolstoel, maar hij zal hier al snel spijt van krijgen

Elke keer als ik weer te horen krijg dat er dieren worden mishandeld dan breekt dat mijn hart. Helaas zijn er teveel idioten die dieren zonder enige reden allerlei narigheden aandoen. Gelukkig ontsnapte deze man niet aan zijn verschrikkelijke daden en werd hij gestraft.

Hij was zich er niet van bewust dat iemand hem gefilmd had terwijl hij zijn hond martelde.

Ik snap gewoon niet hoe mensen hun eigen huisdieren zoveel leed aan kunnen doen. Huisdieren verdienen liefde en respect. Maar sommige mensen schijnen dat helaas niet te begrijpen.

Zieke mensen zoals deze man zouden nooit in contact met dieren mogen komen.

Helaas komen de meeste dierenmishandelingen nooit aan het licht, vaak worden ze vergeten of wordt er niks mee gedaan. Dit komt omdat er vaak genoeg geen of amper bewijs is.

Maar toen Melissa Janelle Torrezis op een dag over straat liep en een ernstige vorm van dierenmishandeling zag, deed ze alles in haar macht om ervoor te zorgen dat de dader gestraft zou worden.

En gelukkig slaagde ze erin!

Melissa zag dat de man zijn arme hond achter hem aan sleurde terwijl hij in een elektrische rolstoel zat. De hond zat met een lijn vast aan de rolstoel terwijl hij over de grond werd meegesleurd.

Waarschuwing de volgende beelden kunnen als schokkend ervaart worden


De 59-jarige man uit Texas werd gearresteerd en in februari dit jaar veroordeeld voor zijn onmenselijke gedrag.

Volgens de British Metro, schreeuwde Melissa “Maak je niet druk, ik zal de politie bellen” terwijl ze aan het filmen was, waarop de man reageerde: “Ga je gang. Het is mijn hond.”

De man werd uiteindelijk veroordeeld tot één jaar celstraf veroordeeld, en een boete van 4000 dollar. Politie agente Jody Little is de vrouw erg dankbaar voor haar heldhaftig optreden.

“Zoiets als dit is erg goed omdat iemand ons het bewijs op video kon aanleveren,” zo vertelde de agente. “Want meestal is dierenmishandeling moeilijk te bewijzen.”

De Duitse herder genaamd G2, werd naar een dierenarts gebracht om te kijken of alles goed met hem ging. Gelukkig ging het na alle omstandigheden goed met de hond.

https://youtu.be/_ANAy9ziy4M

Je lichaam waarschuwt al snel voor een vitamine b12 tekort – DIT is het geheim dat iedereen moet weten

0

Een tekort aan mineralen komt vaker voor dat een tekort aan vitamines. Sterker nog, 1 op de vier mensen heeft een tekort aan vitamine B12 en vandaag gaan wij van Lekkerwonen laten zien hoe je erachter kan komen wat soort symptomen bij een tekort aan vitamine B12 horen en wat je er natuurlijk aan kan doen!

vitamine-b12

Vitamine B12 staat bekend als een vitamine soort die je energie geeft en er dus voor zorgt dat je de dag goed doorkomt, het is een vitamine met veel voordelen en helpt bijvoorbeeld ook bij het afvallen.

Het grappige is dat deze vitaminesoort uit zichzelf geen energie geeft maar helpt en stimuleert je lichaam om energie te geven. Het zorgt voor de productie van rode bloedcellen welke weer voor het transport van zuurstof zorgen. Erg logisch dus dat je meer energie krijgt wanneer je voldoende vitamine b12 hebt.

B12 geeft een belangrijke ondersteuning aan de hoe je lichaam functioneert, deze kan je op de volgende pagina lezen.

Wist je dat als je DIT 3-4 keer per week doet, je van je nierstenen kan afkomen?

0

26 van de 31 mensen die mee deden aan een experiment om natuurlijk van je nierstenen af te komen lukten het om er binnen twee weken af te zijn.

Voor sommige mensen is het lastig om een extreem gezonde lifestyle te hebben, dat komt natuurlijk omdat je bij een gezonde levensstijl veel moet sporten en geen lekkere dingen eten wat je waarschijnlijk al je hele leven deed. Maar het hebben van een gezonde levensstijl betekend niet gelijk dat je dingen moet doen die je niet leuk vind. Neem de liefde bedrijven bijvoorbeeld.

nierstenen

Het geldt als matig intensieve lichaamsbeweging, plus het verhoogt talrijke aspecten van zowel de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zolang je de liefde veilig bedrijft, heeft dat alleen maar positieve effecten op je gezondheid!

Sterker nog, recentelijk onderzoek onderzoek heeft aangetoond dat als je ten minste 3-4 keer per week seksueel actief bent, je nierstenen veel sneller zullen verdwijnen! Volgens een onderzoek van de Kliniek van Ankara Training and Research Hospital in Ankara, Turkije, verdwijnen je nierstenen als sneeuw voor de zon als je 3-4 keer per week de liefde bedrijft.

Lees op de volgende pagina de voordelen!

Iedereen zegt dat waterstofperoxide een geweldig middeltje is. Echter, dit is wat ze je NIET vertellen!

Iedereen weet dat waterstofperoxide een zeer geschikt middel is voor het reinigen van wonden, maar er is zo veel meer wat je met dit middel kunt doen!
Van het ontsmetten van oppervlakken, naar het schoonmaken van je tapijt. Maar er is nog veel meer, en ik heb alle punten voor jullie op een rijtje gezet.

Disclaimers:

– De meeste van deze tips vereisen een 3% consistentie van waterstofperoxide (dat is wat algemeen gebruikt wordt in flessen).
– De afkorting “WP” betekent in dit artikel waterstofperoxide.

Laten we beginnen met alle voordelen die je kunt halen uit dit middeltje!

Ontdoe jezelf van de meeste lichamelijke virussen

waterstofperoxide

Het enige wat u hoeft te doen om het lichaam te ontdoen van infecties en virussen zoals verkoudheid en griep is: plaats 3 druppels van WP in ieder oor. Laat de oplossing 10 minuten zitten, laat het daarna uitlekken door je hoofd een bepaalde kant op te houden, afhankelijk van welk oor.

Een geweldig middel voor mondwater:

mondwater

Door de chemische samenstelling, is WP geweldig voor de bestrijding van ziektekiemen en bacteriën die zich nestelen in de mond.

Ga naar de volgende pagina om de ander handige tips te lezen over WP.

Deze vouwtechniek zal je leven VOORGOED veranderen. Ontzettend handig!

0

Heb jij ook wel eens gehad dat je onderin je kast dat ene t-shirt vindt waar je al die tijd al naar opzoek was? Veel van onze kleding verdwijnt na verloop van tijd.

Dat komt niet omdat onze broeken en shirts opeens benen krijgen en ervandoor gaan. Dat komt omdat veel van onze oude en minder-gebruikte kleding gewoonweg onderin de kast verdwijnt. Een plek die onze aandacht niet echt trekt.

tshirt

Het is daarom niet zo gek dat velen van ons eigenlijk gewoon teveel kleding hebben, omdat velen in de illusie leven dat ze te weinig kleding hebben, terwijl dat niet zo hoeft te zijn.

Maar daar hoef je je gelukkig nooit meer druk over te maken met deze nieuwe vouwtechniek. Op deze manier zal je nooit meer kledingstukken kwijtraken in je kledingkast!

3 mannen proberen hun fiets los te maken uit het schrikdraad, maar let dan goed op de linker man…

0

Het was deze Engelsman op een bizarre manier gelukt om zijn in het schrikdraad te krijgen. En wanneer je fiets in schrikdraad zit is het uiteraard ontzettend lastig om die fiets daar weer uit te krijgen, en al helemaal omdat wanneer je dit hek aanraakt je een schokje krijgt…

Ga dan maar eens aan een hek vol stroom zitten om je fiets er vanaf te krijgen. Ze hadden drie engelsmannen nodig om weer verder te gaan fietsen, en dat leverde enorm veel lachen en plezier op! Bereid je voor op 3 minuten lachen…

Als je tandpasta op je vingernagels smeert, volgt er een VERRASSEND effect!

0

Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik erachter kwam waar tandpasta wel niet allemaal goed voor is.

Niet alleen is het niet weg te denken uit een huishouden, maar wist je dat het nog voor veel meer dingen gebruikt dan worden dan de verzorging van je gebit? Sommigen van deze ideeën lijken misschien wat vreemd, maar ze werken allemaal. Probeer maar uit!

#1. Laat zilver weer schijnen als nieuw als je het voorwerp insmeert met een kleine hoeveelheid tandpasta.

tand1

#2. Met behulp van tandpasta kun je ervoor zorgen dat de koplampen van je auto er weer als nieuw uitzien. Hedendaagse tandpasta bevat schurend materiaal wat wonderbaarlijk kan werken voor bepaalde schoonmaak klusjes.

tand2

#3. De toetsen van een piano kunnen snel vies worden en verkleuren door het constante contact met de vingertoppen. Smeer een kleine beetje tandpasta op een natte doek en maak voorzichtig de toetsen schoon. Het zal je verbazen hoe goed het werkt!

tand3

Verder lezen? Druk dan op ‘Volgende Pagina!

Bekent kledingmerk wil geen jongen met Downsyndroom gebruiken. Het antwoord van zijn moeder gaat momenteel de hele wereld over!

0

We leven in een tijd waarin reclames beginnen te veranderen. We hebben eerder gezien dat kledingbedrijven plus-size modellen gebruiken om vrouwen van alle maten te vertegenwoordigen, en veel lingeriebedrijven zijn gestopt om hun modellen oneindig te photoshoppen.

Hoewel dit natuurlijk een positieve ontwikkeling is, hebben we nog een lange weg te gaan.

Kijk maar eens naar dit voorbeeld van een liefhebbende moeder die foto’s van haar zoon naar het kledingbedrijf voor kinderen Oshkosh B’gosh had gestuurd, in de hoop dat ze hem zouden gebruiken in hun advertenties.
Maar het kledingbedrijf was niet geïnteresseerd om hem te gebruiken als model. Dit kwam omdat het jongetje lijdt aan het syndroom van down.

down1

Meagan Nash woont samen met haar familie in de Amerikaanse staat Georgia. Aangezien het kledingbedrijf OshKosh B’gosh onlangs nieuwe modellen zocht voor hun reclamecampagnes, selecteerde Meagan foto’s van haar 15-maanden oude zoon Asher die ze naar hun opstuurde.

Het modellenbureau had specifieke eisen voor de nieuwe kindmodellen; de kinderen moesten een bepaalde lengte, haarkleur en oogkleur hebben – kleine Asher voldeed aan alle eisen.
Maar nadat Meagan de foto’s had opgestuurd naar het modellenbureau, hoorde ze nooit meer iets van ze terug.

down2

Daarom besloot Meagan direct contact op te nemen met het kledingbedrijf in de hoop dat ze informatie kon krijgen over de reden waarom ze nooit meer iets van ze had vernomen.

Maar ze was geschokt door wat een vertegenwoordiger van het bedrijf haar vertelde. Ze waren niet geïnteresseerd om Asher te gebruiken in hun aankomende reclamecampagne, omdat ze nooit “modellen met speciale behoeften” zouden gebruiken.

“Hebben ze er echt nooit aan gedacht om een kind te gebruiken met speciale behoeften?’, vroeg de moeder boos aan ‘The Independent.’

down3

Meagan was zowel boos en gefrustreerd toen ze te horen kreeg dat het kledingbedrijf het zich nooit zou kunnen voorstellen om een model met speciale behoeften te werken.

Ze kon natuurlijk begrijpen dat alle kinderen de kans moesten krijgen om een model te worden. Maar om haar zoon die mogelijkheid niet te gunnen omdat hij alleen maar een extra chromosoom heeft? ‘Belachelijk!’ Aldus Meagan.

Meagan wilde het bedrijf laten zien hoeveel Asher voor hen betekent zou kunnen hebben in een reclamecampagne, en besloot om actie te ondernemen.

Ze koos ervoor om foto’s van haar zoon Asher in de Facebook-groep ‘Kids met het syndroom van Down‘ te delen.

down4

Fotograaf Crystal Barbees heeft een foto gemaakt van de supervrolijke Asher in een blauw denim shirt en vlinderdas, wat uitliep op een groot succes!

Moeder Meagan heeft er ook iets bij geschreven met een kleine knipoog naar het kledingbedrijf, “Laten we het verschil maken – en deel dit bericht, zodat ze Asher zien! Deze mooie jongen is klaar om de wereld te laten zien wat hij in zijn mars heeft!

Inmiddels is de prachtige foto al meer dan 200.000 keer gedeeld!

Wat mensen dit 6-jarige meisje aan doen kan echt niet door de beugel! – De man aan het einde is helemaal vreselijk!

Stel je eens voor, je loopt door een menigte heen en opeens zie je goed gekleed klein meisje die haar ouders is kwijtgeraakt. Wat doe je dan?

Zonder enige twijfel zouden de meeste mensen zeggen dat ze op haar af zouden stappen, en vragen wat er aan de hand is. Maar wat nou als we het scenario een klein beetje aanpassen, en het 6-jarige meisje dakloos en vies is? Zou haar sociale klasse een verschil uitmaken?

Het antwoord op deze vraag komt voort uit een experiment van UNICEF, en is erg verrassend en shockerend. Ook al is de situatie zelf gespeeld, de reacties van de mensen zijn echt – en dat is erg beangstigend om te zien.

Deze video was opgenomen in Tbilisi, de hoofdstad van Georgia. Ook al zijn er engelse ondertitelingen, zeggen alleen de beelden al genoeg: Dat we onze houding moeten veranderen tegenover de 150 miljoen dakloze kinderen over de hele wereld die onze samenleving heeft genegeerd.

Zijn vrouw van 60 overlijdt, maar dan kijkt hij in haar portemonnee en ziet DIT

0

In 2015 schreef Cliff Sims een verhaal over zijn lieve opa en oma voor Geelgors News.

trouwen

Dit verhaal onthult een onverwachte notitie die zijn grootmoeder Billie, ook wel bekend als “mijn Mimi” heeft achtergelaten.

huwelijk1

Cliff’s grootouders, Jimmy en Billie Breland, trouwden in 1954.

Billie was een voormalige openbare school lerares. Voor 40 jaar, was Jimmy een minister student aan de plaatselijke universiteit.

Beiden raakten talloze levens in hun Mississippi gemeenschap.

trouwen2

Jimmy en Billie waren 60 zalige jaren getrouwd.

Maar Billie’s gezondheid begon achteruit te gaan tijdens de zomervakantie in 2015. Jimmy bleef naast haar in het ziekenhuis, en verzorgde haar elke seconde van elke dag.

Billie overleed op 83-jarige leeftijd.

huwelijk3

Twee dagen later, vond Jimmy een briefje weggestopt in Billie’s portemonnee.

Lees op de volgende pagina wat er op het briefje stond..

19 verrassende en effectieve manieren om conditioner te gebruiken, die je nooit geweten zal hebben!

0

Als ik meestal bezig ben dan sla ik de conditioner tijdens het douchen over na dat ik mijn haren gewassen heb. Uiteindelijk krijg ik hier later spijt van vanwege het feit dat mijn haar pluizig wordt en het uitkammen ook moeilijk gaat.

Dus je kan wel zeggen dat ik de waarde van het gebruik van een conditioner, op de harde wijze geleerd heb. Overigens heb ik onlangs iets nieuws over conditioner geleerd waardoor ik van dit spul nog meer ben gaan wezen houden. Het blijkt dat het niet alleen een wondermiddel voor het haar is maar voor nog vele andere dingen!

Hier zijn 19 alledaagse problemen die met een conditioner verholpen kunnen worden. Nadat u dit gelezen heeft zal u voortaan altijd een fles conditioner achter de hand houden dat niet alleen voor de haren bestemd is.

1. Het verwijdert waterproof make up

Breng de conditioner op uw gezicht aan alsof het een gezichtscrème is of kokosnoot olie. Dit zal effectief mascara verwijderen zonder dat dit irritaties aan de ogen of de huidrond om zal opleveren.

2. Het laat roestvrij staal schijnen

Zodra u roestvrij staal smeer door conditioner zal vervangt zal het staal zelfs nog meer glimmen.

3. Het maakt kleding weer fris

We hebben allemaal weleens kleding in de was gegooid terwijl ze eigenlijk niet vuil waren. Als u uw fout realiseert en de vuile was uit de vuile was haalt kan conditioner u redden. Het enige wat u hoeft te doen is de wasbak met heet water vullen en een eetlepel conditioner toevoegen. Vervolgens dompelt u uw kleding in het water en laat u dit voor een half uur intrekken. Als laatst spoelt u de kleding met koud water uit en hangt u deze aan de was lijn op.

4. Het verlengt de levensduur van uw borstels

Elke keer als u gebruik maakt van een borstel blijft er een beetje vet en vuil aan vastkleven. Borstels en voornamelijk make up borstel moeten zoals elk voorwerp gereinigd worden. Met het aanbrengen van een klein beetje conditioner zullen de borstels weer als van ouds zijn. Begin eerst door de borstels in water af te spoelen. Dep vervolgens de conditioner tegen uw handpalm aan en wrijf deze in de haartjes. Spoel af en herhaal. Hang de borstels op zodat deze kunnen drogen.

Wil je dit artikel verder lezen? Klik dan op volgende pagina!

15 ongelooflijk ingenieuze uitvindingen die IEDEREEN zou willen hebben. Ge-wel-dig!

0

Soms houden designers rekening met al onze stoutste wensen. Hun ideeën voor huishoudelijke artikelen zijn soms zo perfect en functioneel dat het nog niet eens terugkomt in onze wildste dromen. Het zal je verbazen hoe veel je aan de volgende 15 uitvindingen kan hebben.

Het raam-balkon

uitvinding1

Dit bijzondere design is niet alleen ontzettend functioneel. Het ziet er ook nog eens ontzettend charmant uit.

Een familiestoel

uitvinding2

Als je een verhaaltje voorleest wil je natuurlijk als ouder dat ieder kind goed kan meekijken. Hal Taylor ontwierp een stoel waar alle kinderen hun plaatsje wel zullen vinden!

Het perfecte matras om te knuffelen

uitvinding3

Ook altijd last van een slapende arm tijdens het knuffelen met je partner? Met deze stoel hoef je je daar nooit meer druk over te maken.

Verder lezen? Druk dan op ‘Volgende Pagina!

Deze kitten ligt aan zijn lot overgelaten langs de kant van de weg – Wanneer er een auto stopt, gebeurt er iets wat je niet voor mogelijk had gehouden!

Iedereen negeerde dit kleine hoopje vacht langs de kant van de weg – totdat een man besloot om midden in de winterse kou te stoppen, en een kijkje besloot te nemen, naar wat daar nou precies lag in de sneeuw.

Toen hij dichter bij het hoopje vacht kwam, realiseerde hij zich dat het een kleine kitten was – en toen hij dichterbij kwam, kon hij zijn ogen niet geloven.

He had het goed geraden – een kleine kitten van niet meer dan 6 maanden oud lag daar verlaten in de sneeuw. Toen hij dichterbij kwam kreeg hij de schrik van zijn leven. Hij zag dat de kitten vastgevroren zat aan de grond en amper nog in leven was.

En dat terwijl het in Januari vroor met wel liefst -18.33 graden Celsius, moet je na gaan hoe de kleine kitten zich wel niet gevoeld moest hebben.

Hij realiseerde zich dat hij nu snel moest handelen om het leven van de kitten te redden, en besloot de kitten snel mee naar huis te nemen. Maar wat hij dan later doet zorgt ervoor dat mijn hart ging smelten. Bekijk hieronder het verhaal van de man en de kat:

Deze tweeling zag elkaar voor het eerst, en wat ze vervolgens deden was te mooi!

0

Het brengen van nieuwe levens in de wereld is een van de grootste wonderen van de mens. Niets kan vergeleken worden met de vreugde en genot bij het zien van je kleine kind dat van een embryo totaal een geboren, baby in menselijke vorm.

tweeling

Het zien van babies in hun eerste momentjes in een magische ervaring. Dus wanneer je dat bij twee babies ziet – tweelingen – is het ervaren van hun eerste momentjes in deze wereld, twee keer zo magisch!

Lonie Paxton had dat op video vastgelegd en haar video heeft duizenden harten verwarmt.

https://youtu.be/n_mJl1a4o4k

Mededeling