Ze bestelde een nieuw tapijt via het internet – Kun jij zien waarom iedereen in lachen uitbarst?

Tegenwoordig kopen we steeds meer producten via het internet. Van haarproducten tot aan trouwjurken tot aan meubels, alles is maar een paar klikken van je verwijderd, ongeacht waar je nou woont.

Maar iedereen die weleens kleding via het internet heeft gekocht weet dat het erg lastig kan zijn om de juiste maat te bestellen, en soms moet je zelfs het nog terug brengen ook al past het perfect, puur vanwege het feit dat het er op de foto anders uitzag.

Toen Jeanette Johansson uit Zweden een prachtig en goedkoop tapijt zag bij een online veilingsite, bood ze meteen. En toen niemand anders had geboden, was het tapijt van haar.

“Ik hoefde maar 3,50 dollar te betalen, en de verzendkosten waren maar 80 cent. Dus dit was perfect. Ik was erg blij,” zo vertelde Jeanette aan de Zweedse krant Aftonbladet.

Jeanette zocht contact op met de verkoper om te kijken of ze nog iets anders kon toevoegen aan haar bestelling, en werd doorverwezen naar een keuze uit meubels en andere decoratieve artikelen.

Maar waar Jeanette van schrok, was dat alles van hetzelfde merk Lundby was. En voor degene onder ons die deze Zweedse meubelfabrikant niet kent, ze zijn gespecialiseerd in een bepaald soort producten namelijk, meubels voor poppenhuizen!

Jeanette begreep meteen waarom het tapijt en de verzendkosten zo goedkoop waren. Maar haar nieuwe tapijt was al verstuurd, dus wachtte ze tot de kleine envelop gearriveerd was.

“Ik moest dit aan iedereen laten zien, zodat iedereen kon zien hoe apart dit was. Op de foto lijkt het op een groot Perzisch tapijt. Dit was precies wat ik wou. Maar het bleek iets heel anders te zijn dan ik me had voorgesteld,” zei Jeanette.

Zelfs de dochter van Jeanette moest hierom lachen en besloot de vergissing van haar moeder te delen op Facebook.

Echter heeft de aankoop van het tapijt haar wel een goeie les geleerd. Nu weet ze dat ze iets meer onderzoek moet doen voordat ze iets weer via het internet besteld.


Wat vind jij? Reageer hieronder