HuisDoe dat zelfHij knipt in een oude plastic fles. Wat hij ervan weet te...

Hij knipt in een oude plastic fles. Wat hij ervan weet te maken? Dit is PERFECTIE!

Dave, beter bekend van het Youtube kanaal Dave Hax, is een handige jongen die allerlei tips geeft voor projecten die je helemaal zelf thuis kunt uitvoeren. Zijn kanaal is puur bedacht om het dagelijks leven voor ons kijkers een stukje makkelijker te maken. Met handige tips en een goede duidelijke uitleg is niets te moeilijk voor Dave.

Op de manier die Dave in dit filmpje laat zien kan je op een simpele manier een stijlvolle en milieuvriendelijke bloemenvaas in elkaar bouwen. Het enige wat je nodig hebt is een oude plastic fles en een schaar. Het enige wat je nu nog nodig hebt is de duidelijk uitleg van onze vriend Dave.

vaas

Ik durf te wedden dat de meeste van ons echt nog wel een oude plastic frisdrank fles overhebben van de Albert Heijn, of natuurlijk een andere supermarkt. Niet alleen is het volledig milieuvriendelijk, het is een stuk stijlvoller dan je in de eerste instantie zou denken.

Bekijk hieronder het handige filmpje van Dave, en laat ons weten of jij er iets aan heb gehad! Vergeet dit bericht ook niet te DELEN met al je Facebook vrienden die ook wel van doe het zelf klusjes houden!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...