HuisFamilieBruidegom bekent dat hij van iemand anders houdt - Wijst dan naar...

Bruidegom bekent dat hij van iemand anders houdt – Wijst dan naar een gast en laat zijn bruid huilen

Voor veel mensen, is de trouwdag de belangrijkste dag uit hun leven. Dus het is begrijpelijk dat die dag een emotionele achtbaan is, gevuld met liefde, vreugde en tranen.

Maar het is ook een dag dat speciale kleine momenten aantrekt die het allemaal nog mooier en emotioneler maken – net als wat er gebeurde toen Jefferson en Jessica gingen trouwen.

Tijdens de ceremonie, verbaasde Jefferson zijn bruid en alle gasten toen hij bekende dat hij van iemand anders hield. Maar zijn liefdes verklaring maakten de dag zoveel mooier.

Ik ben naar een paar bruiloften in mijn leven geweest, en ik vind altijd de liefde en de affectie van de bruid en bruidegom naar elkaar toe altijd overweldigend. Ik heb zelfs een paar keer gehuild toen ik de koppeltjes hun geloften met elkaar zag delen. Maar de toespraak van deze bruidegom raakte me zoals nog geen enkele bruiloft me heeft geraakt – en ik was er niet eens.

Jefferson en Jessica zijn een Portugees koppel die verliefd werden en besloten te gaan trouwen.

Hun bruiloft was een prachtig evenement en alles verliep volgens plan, tot het op de geloften aankwam. Jefferson draaide zich tot zijn nieuwe vrouw en vertelde haar iets wat niemand verwachtten. Hij hield van iemand anders.

Niemand wist wat er te gebeuren stond toen Jefferson zich omdraaide richting een klein meisje achter hem. Maar de bruid wist dat hij niet alleen de rest van zijn leven met Jessica zou delen – hij moest ook de liefde en zorg dragen voor de 8-jarige dochter van Jessica, genaamd Giovanna.

Na zijn geloften met Jessica, keerde Jefferson zich tot Giovanna en vroeg of ze naar voren wou komen. Toen noemde hij alle dingen op die hij voor haar zou doen als haar vader.

Wil je dit artikel verder lezen, en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Deel Dit Artikel!

Onze Nieuwsbrief

Volg Ons

0FansLike
0VolgersVolg
0VolgersVolg
1,002VolgersVolg
1VolgersVolg

Popular

Meer zoals dit
Lees verder

Heeft jouw oma je deze dingen wel geleerd? Dit moet je weten!

Iedereen weet het. Je geliefde oma heeft altijd de beste suggesties voor wie zich onwel voelt

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar!

Combineer deze twee bouwmarkt artikelen en lijm alles onverwoestbaar aan elkaar, sterk mens die ze nog los krijgt!

Moeder vindt grote blaren op haar baby. Maar dan ontdekt ze het duistere geheim van haar oppas!

Iemand anders voor je kinderen laten zorgen vergt veel...