De dansvloer is gevuld met rivaliserende koppels, maar kijk wat er gebeurt als het jongste koppel de dansvloer betreedt en de show stelen

Iedereen die weleens geprobeerd heeft met een partner te dansen weet hoe moeilijk dat is. Je moet gigantisch veel pasjes onthouden en ook nog eens in harmonie met zowel je partner als de muziek dansen.

En dat is ook waarschijnlijk wat danswedstrijden voor koppels nou zo speciaal maakt. Ze vereisen zoveel van de dansers – ritmegevoel, behendigheid en emotie – ook al zijn er zoveel factoren die deze optredens be├»nvloeden, zie je vaak bij deze danscompetities de ene spectaculaire optreden na het andere.

Maar er is iets anders wat deze Cha Cha dans van de Atlanta Open 2009 zo speciaal maakt. Het koppel die de dansvloer betreedt en het hele publiek om ver blaast zijn pas 4 en 5 jaar oud!

Met hun indrukwekkende routine, en nog een grotere dosis talent, weten Yasha Jeltuhin en Daniela Avanzini meteen het publiek te imponeren…en zelfs na de competitie weet de video van het optreden nog altijd mensen wereldwijd te verbazen – Het heeft vandaag de dag meer dan 1 miljoen weergaven.

Bekijk nu hieronder de video van dit geweldige optreden:


Wat vind jij? Reageer hieronder